Mainoskuvaus

TEHOSTA MYYNTIÄ LAADUKKAILLA MAINOSKUVILLA

Onko teillä suunnitteilla uuden tuotteen lanseeraus tai kampanja? Silloin tarvitsette myös laadukkaita ja massasta erottuvia mainoskuvia! Mainoskuvauspakettimme avulla saatte markkinointiin takuulla tehoja ja kuvia, jotka myyvät tuotteenne kuin itsestään. Konseptoidulla mainoskuvausella luodaan erottuvimmat ideat.

Visual Fridaylla on neljä valokuvaajaa, stailaaja ja tuottaja, jotka suunnittelevat, organisoivat ja toteuttavat juuri yrityksenne brändin tai tuotteen tyyliin ja markkinointiin sopivat valokuvat.

Markkinointiviestinnän ammattilaisina, kaikki kuvauksiin osallistuvat henkilöt ymmärtävät mitä markkinointiin ja brändiviestintään toteutettavilta kuvilta vaaditaan. Kuvissa otetaan huomioon niiden monipuolinen käyttö eri julkaisukanavissa.

MAINOSKUVAUSPAKETTI

1. Kuvakonseptin suunnittelu

Kuvakonsepti on suunnitelma ja kantava idea siitä, millaisia kuvia yrityksenne markkinoinnnissa hyödynnetään. Kuvakonsepti määrittelee mitä kuvien tulee viestiä ja miten niistä viestitään, jotta lopputulos kuvastaa yrityksenne tarinaa. Suunnitelmassa esitellään mm. kuva-aiheeet käyttötarpeiden mukaisesti, kuvaus- ja valaisutyyli, miljööt, kuvakulmat, eri elementtien, värien ja mallien käyttö kuvissa.

Ideat avataan kirjallisesti ja havainnollistetaan visuaalisin esimerkein. Konsepti toimii pohjana ja punaisena lankana myös tulevaisuuden kuvauksille.

2. kuvaussuunnitelma

Hyväksytyn kuvakonseptin pohjalta luodaan tarkempi kuvaussuunnitelma kuvausten toteuttamiseksi.

Kuvaussuunnitelma sisältää:

  • Tarkemmat ideat kuva-aiheista ja niiden toteuttamisesta (käsikirjoitus)
  • Kuvauspäivän / -päivien aikataulu (kuvauksen laajuus)
  • Kuvaustiimin kokoonpano
  • Lista kuvauksissa tarvittavista malleista sekä roolitus
  • Miljöö & kuvauslokaatiot
  • Lista tarvittavasta rekvisiitasta ja tarpeistosta
  • Ohjeistus mallien stailauksesta
  • Vastuuhenkilöt kullekin osa-alueelle
  • Yhteistyökumppaneiden kartoitus

Kuvausuunnitelmasta luodaan dokumentti, jonka asiakas hyväksyy ennen varsinaisia kuvauksia.

3. TUOTANTO

Kun kuvaussuunitelma on valmis ja hyväksytty, organisoidaan itse kuvaukset. Tämä sisältää kuvauksista ja kuvaussuunnitelmasta riippuen mm.:

Mallihaku
Haemme sopivat mallit kontaktiemme kautta tai omasta mallipankistamme

Kuvasrekvisiitan ja tarpeiston hankkiminen
Meillä on kattava yhteistyöverkosto, mitä kautta saamme ja löydämme kuvauksiin juuri oikeanlaiset kuvausrekvistiitat

Aikataulutus & ohjeistukset
Laadimme kuvauksille tarkennetun kuvaustiimin ja aikataulun sovitulle päivälle, ohjeistamme mallit, varmistamme kuvauspaikat, hoidamme kuvauslupa-asiat.

4. Stailaus

Ennen kuvausten alkua hoidamme kuvaussuunnitelman mukaisesti sekä miljöön, että mallien stailauksen. Kuvausten miljööt ja mallit valmistelee meidän oma stailaaja / somistaja. Meikit ja kampaukset hoitaa alan ammattilainen ja toteutetaan paikan päällä meidän yhteistyökumppanin kanssa.

STUDIOMME VANHALLA NAULATEHTAALLA

Kuvaukset tapahtuvat joko valitussa miljöössä tai studiollamme. Meillä on oma, suuri ammattilaistason valokuvausstudio käytettävissä, josta löytyy mm. studiovalaisimet, erilaista rekvisiitta, taustoja jne. Tilat mahdollistavat myös monipuolisten miljöiden rakentamisen.

Kuvausten jälkeen koevedokset toimitetaan digitaalisen kuvanjakopalvelun kautta, josta asiakas pääsee valitsemaan mieleisimmät kuvat. Valitut kuvat editoidaan ja viimeistellään. Valmiit kuvat toimitetaan sekä verkkoympäristöön, että painomateriaaleihin sopivissa kuvaformaateissa.

KURKISTA KUVAPORTFOLIOOMME

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kuvauksia eri toimialoille ja kokemuksen myötä karttunut ammattitaito ja monipuolisuus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kurkista  millaista jälkeä olemme saaneet aikaan.

VALOKUVAT OVAT BRÄNDINNE IKKUNA JA SIELU

Valokuvilla kerrotte persoonallisesti juuri teidän yrityksen tarinaa ja luotte haluttua tunnelmaa sekä verkkosivuilla että muussa markkinoinnissa. Laadukas kuva pysäyttää ja kiinnostaa. Sillä saatte yhteyden asiakkaaseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun viestitään nopeatahtisessa digitaalisessa ympäristössä. Vaikutus täytyy tehdä nopeasti.

LUE BLOGIJUTTUJA VALOKUVAUKSESTA

Valokuvausten järjestäminen, mitä se vaatii?

Usein valokuvausta saatetaan ajatella vaan kuvaushetkenä, mutta itse kuvauspäivä on vain pieni osa kokonaisuutta. Haluamme avata tässä kirjoituksessa prosessimme alusta siihen saakka kun saat brändillesi ihastuttavan, vaikuttavan ja viimeistellyn kokonaisuuden valmiita valokuvia.

Lue lisää »

Brändikuvat viimeistelee kokonaisuuden

Kun pääsemme suunnittelemaan brändinne visuaalisen ilmeen sekä tarinan, pääsemme heti kiinni myös kuvien tyyliin ja tunnelmaan. Tiedämme tarkkaan, millaiset kuvat täydentävät kokonaisuuden, jotta ne olisivat mahdollisimman luonnollinen brändinne jatke.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISET JA TYYLIKKÄÄT VERKKOSIVUT

Kaipaisitteko apuja uuden brändi-ilmeenne viemiseen verkkosivuille tai mahdollisesti täydellistä verkkosivu-uudistusta? Meiltä hoituu toimivat ja tyylikkäät verkkosivut sekä verkkokaupat.