Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Antti Tahvanainen

Designer
#brändi-ilmeet #graafinensuunnittelu #UI #webdesign

Antti loihtii meidän asiakkaille silmää hiveleviä ja kohderyhmää puhuttelevia brändejä sekä suunnittelee hyvännäköisiä ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja. Antti omaa erityisen rikkaan visuaalisen maailman. Tämän ansiosta hän saa heti koppia asiakkaan tarpeista, ja osaa pukea ne juuri oikeaan muotoon.

Antilla on yli 10 vuoden kokemus mainos- ja markkinointitoimistoissa työskentelystä. Hän on toiminut muun muassa AD:na ja graafisena suunnittelijana. Tällä maailmaa nähneellä monitaiturilla on lisäksi kokemusta digimarkkinoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. Uransa aikana Antti on päässyt toteuttamaan projekteja niin oppilaitoksille kuin teollisuuden alan yrityksille ja olemaan mukana isoissa valtakunnallisissa kampanjoissa. Hän pitää mahdollisuutta työskennellä erilaisille asiakkaille suurena rikkautena.

Tämä pohdiskeleva ja lämmin persoona on aito innostujatyyppi, joka kannustaa ja puskee myös muita eteenpäin toteuttamaan omia haaveitaan. Avovaimosta, kahdesta lapsesta ja kissasta koostuva perhe on Antille se elämän ykkönen. Hänelle on tärkeää päästä toteuttamaan luovaa puoltaan myös vapaa-ajalla ja laittamaan käytäntöön omia ideoita, oli se sitten puupiirrostaidegrafiikkaa, maalausta tai valokuvausta. Näiden lisäksi Antti keräilee kirpputoreilta taidetta – häneltä löytyy satojen taulujen kokoelma.