Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Inka Sopanen

Content & Marketing Designer
#copywriting #sisällöntuotanto #seo #digimarkkinointi #some #viestintä

Inka luo timanttisia sisältöjä meille ja meidän asiakkaille. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi ja päätyi muutaman mutkan kautta tekemään freelance-journalistin töitä. Vaikka hän on ollut tarinataituri jo lapsesta saakka, sytytti tämä kokemus kunnolla palon sisällöntuotantoon. Inka löysi henkisen kotinsa Visual Fridayn luovasta tiimistä.

Tämän lahjakkaan kynäniekan työnkuvaan kuuluvat mitä erilaisimmat kirjalliset työt, akuuteista tiedotteista asiakkaiden verkkosivujen sisältöihin. Inka rakastaa sanoilla leikittelyä ja kirjoittamattomien tarinoiden herättämistä henkiin. Hän kirjoittaa kone sauhuten pienetkin yksityiskohdat ylös, jotta pääsee muotoilemaan niistä juuri asiakkaan näköistä kertomusta. Tämä lämmin ja luova sielu ei kuitenkaan säikähdä myöskään analytiikkaa – hänestä on mielenkiintoista pyöritellä numeroita ja syventyä dataan. Mukavaa vaihtelua kirjoittamiseen tuo myös hakukoneoptimoinnin kiehtova maailma. Inkasta huokuu sisäinen liekki kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan.

Työviikosta palautuu mukavasti viettämällä rentoja koti-iltoja puolison kanssa tai laatuaikaa kera ystävien. Lähellä Inkan sydäntä on mielenkiintoinen design, hyvä ruoka sekä eläinvideot. Vapaa-ajalla Inkan voi bongata tanssiharrastuksen parista, salilta, keikoilta tai näyttelyistä. Hän käy lisäksi laulutunneilla, mutta pelkää kuollakseen karaokea.