#taloushallinto #laskutus
#verkkosivut #verkkokaupat

Kimmo Niemi

Partner / CFO

Kimmo on toinen Visual Fridayn perustajista, hänen vastuullaan on Visual Fridayn talousasioista huolehtiminen sekä yrityksen toiminnan kehittäminen ja tehostaminen taloudellisesta näkökulmasta. Lisäksi hän tekee tiivistä yhteistyötä projektinhallinnan, myynnin sekä työntekijöiden kanssa ja on meidän yleinen tekninen tuki. Kimmolta saa aina apua, jos jokin ei meinaa pelittää. Ja oikeastaan myös kaikkeen muuhun, kun jokin on mielen päällä.

Kimmolla on synnyinlahjana erityisen vahva visuaalinen silmä. Kimmo onkin ainutlaatuinen sekoitus estetiikan ymmärrystä ja teknistä osaamista. Ennen Visual Fridayta hän ehti toimia lähes kymmenen vuotta yrittäjänä graafisena suunnittelijana ja markkinointiviestinnän ammattilaisena.

Kun Kimmo tulee kotiin työpäivän jälkeen, on vastassa kaksi valloittavaa koiraystävää. Hän pitää yhdessä puolisonsa kanssa sisustusteemaista Kodikas Lato Instagram-tiliä . Stailaus ja kuvaus on mukavaa vastapainoa teknisemmälle työlle. Sisustuksen lisäksi luonto ja matkustaminen ovat lähellä Kimmon sydäntä. Kun Kimmo haluaa rentoutua, lähtee hän mönkijäajelulle pitkin pieniä metsäteitä. Maalaismaisemista nauttiessa sielu lepää ja mieli palautuu viikon kiireistä. Kimmolle on tärkeää muistaa nauttia elämästä joka päivä. Jos on jokin haave, ei sitä kannata vain lykätä myöhemmäksi, vaan antaa palaa.