Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Lauri Hokkanen

Web Developer
#verkkosivut #verkkokaupat

Lauri on porukkamme taitava web developer, jonka tärkeimpiin työtehtäviin meillä kuuluu uusien verkkokauppojen ja -sivujen rakentaminen sekä tarvittavien tukipalveluiden tarjoaminen asiakkaille. Laurin erityisosaamista on muuttuviin työtilanteisiin mukautuminen ja hän tykkää rakentaa verkkosivuja koodaamalla alusta asti – “palikoista rakentamista” unohtamatta.

Ennen Visual Fridayta Lauri työskenteli yli viisi vuotta Fulmorella, jonne hän siirtyi työharjoittelun kautta suoraan JAMK:n koulunpenkiltä. Lauri analysoi omaa tekemistään ja työnjälkeä tavoitteenaan tehdä aina edellistä parempi toteutus. Alati kehittyvällä alalla terve uteliaisuus ja halu oppia uutta pitävät mielen virkeänä ja haastavat tekijänsä positiivisella tavalla. Tie Visual Fridaylle aukesi sopivaan kohtaan, sillä uuden oppiminen ja oman osaamisen haastaminen olivat juuri niitä asioita, jotka Lauri koki tämän hetken tärkeimmiksi tavoitteiksi.

Kotinsa Lauri jakaa tyttöystävän, maatiaiskissa Kaukon sekä Venäjän rescue-koira Mollin kanssa. Vapaa-ajalla hän on kaikkiruokainen musiikin ja elokuvien kuluttaja, mutta voi Lauriin törmätä myös pyörän päällä: keväällä hankitun menopelin parissa kertyi menneenä kesänä lukematon määrä kuunneltuja äänikirjoja ja yli 2000 ajokilometriä.