#asiakkuudet #strategiat
#valokuvaus

Mari Mansikkamäki

CEO | Creative Director

Mari on meidän luova toimitusjohtaja, myyntivastaava, pohjaton ideapankki sekä Visual Fridayn perustaja. Hän työskentelee tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pyrkii aina löytämään parhaat ratkaisut meidän asiakkaiden haasteisiin. Suunnittelutiimiä Mari sparrailee toimien asiakkaan silminä ja korvina. Marilla on ainutlaatuinen taito katsoa asioita aina laatikon ulkopuolelta. Hän ei pelkää kokeilla rohkeita ideoita tai täysin uusia konsepteja. Taustallaan Marilla on yli 15 vuoden kokemus brändeistä ja markkinoinnista.

Visual Fridaylla Mari pääsee tekemään juuri sitä, mistä on unelmoinut. Kun Mari ei ole pitämässä hellää huolta asiakassuhteista tai kehittämässä Visual Fridayn strategisia asioita, on hän vangitsemassa häikäiseviä kuvia meidän asiakkaille. Pysyäkseen ajantasalla alasta ja pitääkseen ajatukset tuoreina, hän ahmii alan tietoa kirjoista, podcasteista ja kursseilta.

Vapaa-ajalla Marin tavoittaa todennäköisimmin kotoa nikkaroimasta jotakin nurkkaa tai nauttimassa kesäpäivästä vesillä. Perheeseen kuuluu kaksi lasta ja puoliso – laskettelu  ja golf ovat koko porukan kivoja yhteisiä harrastuksia. Mari tarvitsee kuitenkin myös omaa aikaa. Ideointi ja unelmointi antaa virtaa hänelle. Joskus Marilla humahtaa kokonainen päivä, kun hän syventyy johonkin uuteen mielenkiintoisen asiaan. Mari rakastaa juhlien suunnittelua, hänen erityistaitonsa on näyttävät ja värikkäät pinjatat.