#asiakkuudet #projektinjohto
#valokuvaus

Mari Mansikkamäki

Partner / Creative Director

Mari on meidän luova johtaja, myyntivastaava, pohjaton ideapankki sekä toinen Visual Fridayn perustajista. Hän työskentelee tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pyrkii aina löytämään parhaat ratkaisut meidän asiakkaiden haasteisiin. Suunnittelutiimiä Mari sparrailee toimien asiakkaan silminä ja korvina. Marilla on ainutlaatuinen taito katsoa asioita aina laatikon ulkopuolelta. Hän ei pelkää kokeilla rohkeita ideoita tai täysin uusia konsepteja. Taustallaan Marilla on yli 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä.

Visual Fridaylla Mari pääsee tekemään juuri sitä, mistä on unelmoinut. Kun Mari ei ole pitämässä hellää huolta asiakassuhteista tai kehittämässä Visual Fridayn strategisia asioita, on hän vangitsemassa häikäiseviä kuvia meidän asiakkaille. Pysyäkseen ajantasalla alasta ja pitääkseen ajatukset tuoreina, hän ahmii tietoa ja kirjallisuutta yritysjohtamisesta, brändeistä ja markkinoinnista.

Vapaa-ajalla Marin tavoittaa todennäköisimmin mökiltä nikkaroimasta jotakin nurkkaa tai nauttimassa kesäpäivästä vesillä. Perheeseen kuuluu kaksi lasta ja puoliso – laskettelu on koko porukan kiva yhteinen harrastus. Mari tarvitsee kuitenkin myös omaa aikaa. Ideointi ja unelmointi antaa virtaa hänelle. Joskus Marilla humahtaa kokonainen päivä, kun hän syventyy johonkin uuteen mielenkiintoisen asiaan. Mari rakastaa juhlien suunnittelua, hänen erityistaitonsa on näyttävät ja värikkäät pinjatat.