#sisällöntuotanto #copywriting #viestintä
#some

Noora-Leea Hammar

Copywriter

Noora-Leea toimii Visual Fridaylla viestinnän suunnittelijana. Hän on sekarotuinen kirjoittaja ja viestijä, jonka repertuaariin kuuluvat suomen kieli, luova kirjoittaminen ja viestinnän strateginen suunnittelu. Itseään Noora-Leea kuvailee runosieluiseksi ja strategiseksi tekstintuottajaksi, jonka tulokulma kaikkeen viestintään on ihmisten palveleminen viesteillä, jotka ovat kuulemisen arvoisia.

Noora-Leea on ennättänyt työskennellä monipuolisissa viestinnän tehtävissä ennen Visual Fridaylle siirtymistä. Visual Fridayssa itsenäiseen työhön tottunutta kirjoittajaa viehätti luova ja hyväntahtoinen tiimi, jossa kirjoittajakaan ei ole ainoastaan omien ideoidensa varassa. Kaikissa persoonallisuustesteissä idealistin ja ihmiskeskeisen persoonallisuuden tulokset saaneena Noora-Leea inspiroituukin vaivattomimmin toisten seurassa.

Noora-Leea elelee jokapäiväistä elämäänsä yhdessä puolisonsa kanssa. Vapaa-ajalla hänet voi löytää crossfit-salilta, metsälenkiltä tai sieltä, missä on uintimahdollisuus. Rauhaa rakastavan aamut alkavat usein herättelevällä musiikilla, lukemisella ja kahvilla. Aamu-uinti on arjen luksusta aina, kun järveen ehtii ennen päivän touhuja. Illalla musiikki kuitenkin vaihtuu metalliin treenien alkaessa. Myös valokuvaaminen, syvälliset keskustelut, hyvän mielen sarjat, luonto, lukeminen ja erilaiset palloilulajit kuuluvat kirjoittajan suosikkeihin.