Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Noora-Leea Hammar

Copywriter
#sisällöntuotanto #copywriting #viestintä #some

Noora-Leea vahvistaa Visual Friday:n tiimiä copyna ja sisällöntuottajana. Hän on sekarotuinen kirjoittaja ja viestijä, jonka filosofian maisterin tutkintoon on kuulunut suomen kieli, kirjoittaminen ja viestinnän johtaminen. Itseään Noora-Leea kuvailee runosieluiseksi ja strategiseksi tekstintuottajaksi, jonka tulokulma kaikkeen markkinointiin on ihmisten palveleminen.

Vastavalmistunut filosofian maisteri on ennättänyt työskennellä monipuolisissa tehtävissä ennen Visual Fridaylle siirtymistä. Opintojensa ohella Noora-Leea on tehnyt luovan alan töitä mm. markkinointitoimistossa ja freelancerina. Visual Fridayssa itsenäiseen työhön tottunutta kirjoittajaa viehätti luova ja hyväntahtoinen tiimi. Kaikissa persoonallisuustesteissä idealistin ja ihmiskeskeisen persoonallisuuden paperit saaneena Noora-Leea inspiroituukin parhaiten toisten seurassa.

Noora-Leea elää kahden maailman välissä yhdessä puolisonsa kanssa: Kesällä aloitetut opinnot australialaisessa johtajuuskoulussa vievät heidät arkiaamuisin toiselle puolelle maailmaa Zoomin välityksellä. Fyysinen lokaatio on kuitenkin luonnon keskellä tunnelmallisessa mökissä, jossa pariskunta asustelee. Vapaa-ajalla Noora-Leean voikin löytää hölkkäämästä metsästä, salilta tai uimasta. Rauhaa rakastavan aamut alkavat usein softilla musiikilla ja aromikkaalla kahvilla. Aamu-uinti on arjen luksusta aina, kun järveen ehtii ennen päivän touhuja. Illalla musiikki kuitenkin vaihtuu metalliin treenien alkaessa. Myös valokuvaaminen, syvälliset keskustelut, hyvän mielen sarjat, lukeminen ja erilaiset palloilulajit kuuluvat kirjoittajan suosikkien kirjoon.