Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Pasi Viinamäki

Digital Marketing Manager
#digimarkkinointi #seo #sem #some

Pasi vastaa Visual Fridayn omasta sekä asiakkaiden digi- ja somemarkkinoinnista. Hän rakentaa häikäiseviä verkkosivuja, hoitaa Google-mainontaa sekä hakukoneoptimointia ja sukeltaa syvälle analytiikan maailmaan. Tämä digimarkkinoinnin kokenut konkari tietää, kuinka brändi saadaan näkymään niin hakukoneissa kuin mainosverkostoissakin.

Ennen siirtymistään Visual Fridayn tiimiin Pasi ehti toimia seitsemän vuotta Osuuskauppa Keskimaan Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Tänä aikana hän synnytti koko Keskimaan sosiaalisen median verkoston ja mallin sen hyödyntämiselle. Lisäksi Pasi on muun muassa sertifioitu Hootsuite Enterprise -sometyökalun käyttäjä. Visual Fridayssa Pasia houkutteli erityisesti mahdollisuus päästä kehittämään ja näkemään koko digimarkkinoinnin kehityskaari, ja hyödyntää tässä omaa aiempaa kokemusta.

Pasilla on kaksi teini-ikäistä lasta, joten arjessa riittää ohjelmaa myös työn lisäksi. Hektistä digiarkea tasapainottaa palauttava luonnossa olo. Lähellä Pasin sydäntä on myös valokuvaus, videohommat sekä musiikki. Pasille on tärkeää tasa-arvo. Tämä lämmin ja analyyttinen persoona haluaa muutenkin pystyä auttamaan mahdollisimman paljon muita ja löytämään ratkaisuja kaikenlaisiin kysymyksiin.