Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Riika

Designer & Photographer
#brändi-ilmeet #graafinensuunnittelu #kuvitus #valokuvaus #video

Riika on lahjakas graafinen suunnittelija, taitava valokuvaaja ja meidän oma videovelho. Hänen päivät kuluu muun muassa brändien, markkinointimateriaalien ja erilaisten kuvausten parissa. Sanojen ja ääriviivojen tuoma vapaus on aina kiehtonut Riikaa. Myös töissä hän arvostaa liikkumatilaa. Riikalle on tärkeää pystyä välillä vaihtamaan työympäristöä ja syventymään täysin luomisen maailmaan. Tälle vastapainoksi on kuitenkin parasta, kun pääsee toimistolla höpöttelemään rennosti työkavereiden kesken. Huomaavainen ja empaattinen Riika huolehtii aina myös muiden hyvinvoinnista.

Riikalla on pysynyt kynä kädessä jo aivan pienestä pitäen, ja työ onkin hänelle enemmän elämäntapa. Riika haluaa jatkuvasti haastaa itseään, niin osaamistaan kuin persoonaansa. Visual Fridaylla tähän on antanut hyvän mahdollisuuden laidasta laitaan vaihtelevat projektit, joissa tämä idearikas timantti päästää luovuutensa valloilleen.

Vapaa-ajalla Riika kehittää luovaa puoltaan esimerkiksi piirtäen, lukien ja valokuvaten. Näiden parissa vierähtää usein tunti jos toinenkin. Fyysistä kuntoaan hän taas treenaa urheilun parissa. Riika pitää kuitenkin huolta, että aikaa riittää myös läheisille ja perheelle. Riikalla on jokaiselle mielialalle oma äänensä. Kun viettää hänen kanssaan enemmän aikaa, ne oppii kyllä tunnistamaan.