#projektinjohto #hr #rekry
#valokuvaus

Sanna Kostamo

Partner / Creative Director

Sanna on Visual Fridayn luova johtaja ja yksi meidän uutterista yrittäjistä. Suurin osa hänen työpäivistä kuluu yrityksen kehittämisen ja johtamisen parissa yhdessä Marin ja Kimmon kanssa. Lisäksi Sanna pitää hyvää huolta meidän porukan työhyvinvoinnista ja Visual Fridayn HR-puolesta. Projektipäällikön roolissa Sanna tekee tiivistä yhteistyötä meidän tiimin kanssa ja on aina tavoitettavissa, kun joku kaipaa apua. Lisäksi hän hoitaa uusien projektien aikataulutukset ja varmistaa, että jokainen projekti löytää juuri oikean tiimin. Sannalla on aiempaa kokemusta näistä hommista, joten hänellä pysyy langat varmasti käsissä, ja asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntä.

Sannalla on lähes 15 vuoden kokemus visuaaliselta alalta AD:na ja graafisena suunnittelijana. Lisäksi hän on ammattikuvaaja. Vaikka hallinnollinen puoli on tullut vahvana mukaan työnkuvaan, on rakkaus valokuvaamiseen säilynyt. Valokuvataide ja itsensä toteuttaminen omien projektien kautta on merkittävässä roolissa myös Sannan vapaa-ajalla.

Perhe on Sannalle se elämän ykkösprioriteetti. Hän asustelee yhdessä puolisonsa ja heidän kouluikäisen lapsen kanssa. Kotona viipeltää myös kaksi suloista kissaa. Lisäksi hevoset ovat aina olleet lähellä Sannan sydäntä. Hän reissaakin ympäri maailmaa villihevosten ja upeiden kuvien perässä.