#brändi-ilmeet #graafinensuunnittelu
#valokuvaus #stailaus

Tiina Salminen

Designer & Photographer

Tiina on meidän kokeneimpia konkareita. Hänen vastuullaan on graafinen suunnittelu, brändi-ilmeet ja valokuvaus. Tiinalla on ainutlaatuinen taito saada mallinsa olo mukavaksi ja itsevarmaksi kameran edessä. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus suunnittelutyöstä graafiselta alalta. Tämän lisäksi Tiina on toiminut seitsemän vuotta alan yrittäjänä ja valokuvaajana. Visual Fridayn tiimiin hänet ajoi kaipuu työskennellä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Asiakasrajapinnassa työskentely sekä mahdollisuus hoitaa itsenäisesti mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja on Tiinasta hienoa. Hän tekee työtään suurella sydämellä, asettaen aina asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalle. Itsenäisen työn vastapainona Tiina pitää suuressa arvossa tiimin tukea. Parasta ovat yhdessä onnistumiset – tiiminä ilo moninkertaistuu.

Tiina viettää mielellään aikaa ihan vain olemalla puolisonsa sekä kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa. Perheeseen kuuluu myös kaksi koiraystävystä. Vapaa-ajalla Tiina kiertää koiranäyttelyitä ympäri Suomea yhdessä tyttärensä kanssa – se on heidän yhteinen juttunsa. Erityisen tärkeää Tiinalle on mahdollisuus liikkua luonnossa ja kesällä puuhastella pihatöiden parissa. Lisäksi Tiina on ahkera uimari. Hän aloittaa jokaisen aamunsa vihersmoothiella ja pitää aina villasukkia jalassa. Myös kesällä.