#brändi-ilmeet #graafinensuunnittelu #suunnittelu #UI #webdesign

Tommi Toikkanen

Designer

Tommi loihtii meidän asiakkaille silmää hiveleviä ja kohderyhmää puhuttelevia brändejä sekä suunnittelee visuaalisesti vaikuttavia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja. Tommi omaa erityisen rikkaan visuaalisen maailman ja näkee sujuvasti abstraktien asioiden toimivuuden käytännössä. Siellä, missä visio ja realiteetit keskustelevat keskenään, on myös Tommi. Tämän ansiosta hän saa heti koppia asiakkaan tarpeista ja osaa pukea ne juuri oikeaan muotoon suunnittelusta toteutukseen.

Tommilla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista ja hämmentävän monipuolisista suunnittelu- ja muotoilutöistä. Hän on toiminut muun muassa graafisena suunnittelijana, bisnesmuotoilijana sekä sisustus-, myymälä-, kaluste- ja keittiösuunnittelijana (huh). Visual Fridayssa häntä kiinnosti erityisesti inhimilliset arvot ja se mielikuva mukavasta tiimistä, minkä sivut välittivät. “Tuollaisessa toimistossa voisi olla mun paikka”, hän ajatteli. Kurkattuaan Visual Fridayn referenssit suunnittelija oli niin ikään myyty.

Vapaa-ajallaan Tommi päästää taiteensa vapaaksi sosiaalisessa mediassa Instagramin ja TikTokin puolella. Harrastuksenaan hän jakaa taidettaan somekanavilleen ja tekee asiakastöinä muotokuvia kevytyrittäjänä. Inspiraatio tulee puhtaasta luomisen ilosta, jota Tommi haluaa töillään välittää myös muille. Hän toivoo töidensä rohkaisevan ihmisiä toteuttamaan itseään ja tuntemaan sen tuomaa iloa ja vapautta. Taiteen lisäksi hän on innokas videopelien suurkuluttaja, jonka ensimmäinen ja edelleen suurin rakkaus on Nintendo. Jos ei siis lasketa perhettä, joka on Tommille tärkein asia elämässä. Hän asuu Jyväskylässä yhdessä puolisonsa ja koiransa kanssa – joka on muuten nimetty pelien ja työn mukaan osuvasti Pixeliksi.