Brändi-ilme, valokuvaus, verkkosivut, asiakirjapohja, käyntikortti & toimeksiantokansio

Asianajotoimisto Toiviainen

Uusi asianajotoimisto Toiviainen Oy perustettiin tammikuussa 2022. Halusimme tehdä Toiviaisesta jotain erilaista, mihin alalla on totuttu.

Liikejuridiikka voi olla myös vaikuttavan kaunista, vai mitä?

Visual Friday suunnitteli ja toteutti yritykseni brändin ja kotisivut asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Lopputulos oli erottuva ja onnistunut.

Loimme Toiviaiselle erottuvan, juridiikassa vallalla olevasta neutraaliudesta ja maskuliinisuudesta poikkeavan brändi-ilmeen. Ilmeessä on sanomaa – feminiininen ja kaunis on myös vaikuttavaa. 

Modernin yrityksen ilmeestä suunniteltiin arvokas ja uskottava – halusimme osoittaa, että rohkea ilme pystyy viestimään luotettavuutta siinä missä muukin. 

Samalla otimme brändin mukaiset valokuvat ja loimme verkkosivut. Suunnittelimme ilmeen selkeää linjaa jatkavat sivut, joita on vaivatonta kehittää ja päivittää jatkossakin. Visuaaliset sivut herättivät heti huomiota ja ihastusta kohderyhmässä!

Tutustu myös näihin

Neu

RAKKAUTTA SUSILLE KOIRAN VAATTEISSA Meillä oli ollut jo pitkään tarve uudistaa ja kirkastaa brändiämme. Yritystä oli ollut, mutta kukaan ei

Design Pylsy

Raikkaudella paraatipaikka vaatteille ja niitä kantaville naisille ”Ennen kuvauksia suunniteltiin yhdessä, millaisia lifestylekuvia halutaan ja mihin tarkoitukseen kuvia käytetään. Visual

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!