Belightful Design

Belightful Design

Belightful Design valmistaa lifestyle-tuotteita, joiden tavoitteena on saattaa yhteen urbaani ihminen ja luonto – eettisellä ja esteettisellä tavalla. Yrityksen missiona on tarjota elämyksellisiä hetkiä perhoskeitaan parissa ja samalla tukea luonnon monimuotoisuutta. Yritys vieraili 2018 Leijonanluolassa ja heidät on noteerattu myös monissa kansainvälisissä julkaisuissa, kuten The Daily Telegraph, Modern Garden sekä Brittien Vogue. Yhteistyömme tavoitteena oli tuotteiden nostaminen luxus-lahjatavarasegmenttiin. Uudistimme tuotesarjan sloganin, visuaalisen ilmeen sekä toteutimme kuvaukset. Brändiuudistuksen pohjalta suunnittelimme tuotteille uudet pakkaukset.

Tutustu myös näihin

Äkilähtö

Miksi ottaa äkkilähtö Kanarialle, kun voi ottaa äkilähdön lähelle? Äkilähtö-kampanja on visuaaliselta ilmeeltään raikas ja brändin mukainen. Yhteistyö Visual Fridayn

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!