Yhtenäiset toisiaan tukevat brändit

Garantia Rakennus Oy & Garantia Resorts

Kun yritys lähtee laajentamaan toimintaansa toiseen brändiin on erityisen tärkeää pitää nämä brändit yhtenäisinä. Suunnittelimme Garantia Rakennukselle ja Garantia Resortsille toisiaan tukevat ja vahvistavat brändit sekä verkkosivut. Oli mukava kuulla, että uudistuksesta oli tullut kehuja niin yhteistyökumppaneilta kuin asiakkailta.

Siellä on hyvä elää

Garantia Rakennus on monipuolinen perheyritys, joka suunnittelee, rakentaa ja myy koteja Jyvässeudulla sekä muualla Keski-Suomessa. Garantia Rakennus vaalii toiminnassaan korkeaa laatua ja erinomaista, yksilöllistä asiakaspalvelua. Heidän missionsa on auttaa jokaista löytämään se juuri oikea koti.

Yrityksellemme toteutettiin brändiuudistus viime syksynä. Visual Fridayn tiimi tarttui työhön innolla ja perehtyi huolellisesti yrityksemme toimintaan ja arvoihin. Näin lopputulos oli juuri meidän näköisemme ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä uuteen ilmeeseemme. Projekti hoidettiin hienosti alusta loppuun saakka. Kiitos Visual Fridayn osaavalle porukalle!
Reetta Nummelin, yrittäjä

Tutustu myös näihin

Äkilähtö

Miksi ottaa äkkilähtö Kanarialle, kun voi ottaa äkilähdön lähelle? Äkilähtö-kampanja on visuaaliselta ilmeeltään raikas ja brändin mukainen. Yhteistyö Visual Fridayn

Metsäkuutio

SUOMEN KOVIMPIA KASVUYRITYKSIÄ Loimme Metsäkuutiolle maskuliinisen ja huumorintajuisen brändi-identiteetin, mikä henkilöityy sen priimaan tiimiin ja toimitusjohtaja Antti Toljanderiin. Brändi jalkautettiin

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!