Jyväskylän Takkakeskus

Modernisti kodikas -blogissa inspiroidutaan kauniista ja hyvää mieltä tuovista asioista, kuten modernin skandinaavisesta sisustamisesta, arjen estetiikasta, balanssin etsimisestä ruuhkavuosissa ja kesämökin rakentamisesta. Blogin kirjoittaja Kerttu Pylvänäinen sukeltaa kuvien pintaa syvemmälle, ja käsittelee blogissaan myös vaativampia aiheita. Niihin pureudutaan kuitenkin lempeällä positiivisuudella ja lukijalle samaistuttavalla otteella. Modernisti kodikas toimi aiemmin blogialustalta käsin, mutta Kerttu halusi ryhtyä itsenäiseksi blogaajaksi.

Tulitunnelman erikoismyymälä

Takkakeskus tarjoaa laadukkaat tulisijat, ulkotulisijat ja savuhormit vaikkapa “tulitikut käteen” -periaatteella. Ensiluokkainen asiakaspalvelu kuuluu aina pakettiin. Yritystä pyörittävät Arja ja Matti Sirkka, lämmin ja uuttera keski-suomalainen yrittäjäpariskunta, joilta löytyy kokemusta alalta peräti 25 vuoden verran.

Tutustu myös näihin

Kerro jollekin -somekampanja

Keskusteluapu löytää etäilevät opiskelijat “Kampanjasta oli meille iso apu. Sen avulla saimme tavoitettua kohderyhmäämme uudella tavalla, johon emme olisi omin

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!