valokuvaus, verkkosivut & hakukoneoptimointi

Kotileipurin Herkkupaja

Valokuvaus, verkkosivut & hakukoneoptimointi

Kotileipurin Herkkupaja on sydämellinen leipomo, jonka yhteydessä on myös rustiikkisen idyllinen myymälä-kahvila. Leipomo sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa 1880-luvulla rakennetussa hirsisessä Surakan aitassa. Upean tuoksuisessa aitassa leivotaan kaikki tuotteet käsin suurella ammattitaidolla ja ne paistetaan perinteisellä kiviarinauunilla.

Tuoksuja, hapanjuurileivän kuoren rapsahtelua, viihtyisä miljöö sekä mitä hurmaavin tunnelma. Kotileipurin Herkkupaja henkii täydellisesti eurooppalaista leipomokulttuuria Joensuun ytimessä. Ihmiset voivat ostaa päivittäin tuoretta, aamuyöstä leivottua, aitoa leipää. Maun erinomaisuuden lisäksi leipä on terveellistä ja se yksinkertaisesti tuntuu oikealta – nautittiin se sitten paikan päällä tai käärittiiin paperipussiin mukaan kotia varten.

Kotileipurin Herkkupaja on yrittäjilleen unelmien täyttymys. Aito rakkaus perinteisillä resepteillä ja menetelmillä valmistettuihin herkkuihin ja ruokaleipiin on synnyttänyt ympärilleen vahvan brändin. Kaikki on alkanut ytimestä ja vahvasta visiosta: Kotileipurin Herkkupaja ei tarjoa ainoastaan herkkuja. Se tarjoaa puhtaita, tuoreita ja perinteikkäitä herkkuja tunnelmallisessa aitassa, jossa on hyvä olla. Se tuo paljon kaivattua tunnelmaa ja lempeää henkeä maailmaan. Sen leipien nautiskelijat maistavat, että tässä on jotain enemmän, sydämellisen tuntuista. 

Tuo upea eurooppalainen leipomokulttuuri nappasi myös Visual Fridayn mukaansa. Yhteistyössä aiemmin luodun brändin kanssa uusimme Kotileipurin Herkkupajan verkkosivut, joiden kantavaksi visuaaliseksi elementiksi valittiin valokuvat – jotta jokainen voisi aistia leipomon ainutlaatuisen tunnelman ja sen tuotteet. 

Tutustu myös näihin

Kerro jollekin -somekampanja

Keskusteluapu löytää etäilevät opiskelijat “Kampanjasta oli meille iso apu. Sen avulla saimme tavoitettua kohderyhmäämme uudella tavalla, johon emme olisi omin

Äkilähtö

Miksi ottaa äkkilähtö Kanarialle, kun voi ottaa äkilähdön lähelle? Äkilähtö-kampanja on visuaaliselta ilmeeltään raikas ja brändin mukainen. Yhteistyö Visual Fridayn

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!