Brändi-identiteetti, valokuvaus, verkkosivut & verkkokauppa

Kuokkalan Kartano

Yli 100-vuotias kartano sai itselleen uuden väen vuonna 2020. Kunnostuksen jälkeen hämmästyttävä miljöö avattiin vierailijoille.

Kartano kuljettaa vierailijat omaan aikaansa

Kuokkalan kartano pihapiirinsä kanssa kuuluu Keski-Suomen maakunnallisesti arvokkaisiin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin Jyväskylässä.

Suunnittelimme sielukkaalle kartanolle tasokkuutta ja kauneutta ilmentävän brändin. Kartanon viestinnässä kuulee kauniita sanavalintoja ja arvostuksen vierailijoita sekä itse kartanoa kohtaan.

Uudella yrityksellä oli valmis ehdotus logosta, jonka sovitimme ilmeeseen sopivaksi. Laadukkaat valokuvat esittelevät kartanon miljöötä, ilmapiiriä ja visuaalisesti vaikuttavia ravintola-annoksia.

Rakensimme brändin mukaiset, teknisesti kestävät ja toimivat verkkosivut ja -kaupan, jotka toimivat osana ensiluokkaista kokemusta arvokkaassa kartanossa.

Kuokkalan Kartanolle haluttiin toteuttaa toimivat ja brändiin sopivat verkkosivut jotka toivottavat kävijät jo verkossa tervetulleeksi Kartanolle. Verkkosivut on toteutettu WordPressin lohkoeditorilla, joten sivujen sisältöjen muokkaus ja ylläpito on helppoa ja toimivaa.

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!