Brändi-identiteetti, verkkosivut & markkinointi

Metsäkuutio

Metsäkuutio Oy on metsäalan palveluja tarjoava yritys Keski-Suomessa. Pääsimme osaksi Metsäkuution tarinaa vuonna 2021, kun uudistimme yrityksen brändin ja aloitimme markkinoinnin kumppanuuden. Vuonna 2023 Metsäkuutio on yksi Kauppalehden listaamista Suomen 100 kovimmasta kasvuyrityksestä, ja sen liikevaihto on kasvanut lähes kolminkertaiseksi.

SUOMEN KOVIMPIA KASVUYRITYKSIÄ 

Loimme Metsäkuutiolle maskuliinisen ja huumorintajuisen brändi-identiteetin, mikä henkilöityy sen priimaan tiimiin ja toimitusjohtaja Antti Toljanderiin. Brändi jalkautettiin ensin verkkosivuille ja siitä jatkuvaan markkinointiin. Lopputuloksena saatiin kokonaisuus, mikä ei jättänyt kuivaksi. 
 
Persoonallinen brändi ja viihdyttävä markkinointi on tuonut näkyville sen, mitä yritys on. Metsäkuution menestyksen ytimessä on Toljanderin rohkeus ja periksiantamattomuus kyseenalaistaa alan normit ja totutut toimintatavat, mikä on houkutellut ympärilleen joukon osaavia ammattilaisia. 
 
Sen myötä Metsäkuutio on noussut yhdeksi alueensa houkuttelevimmaksi palveluntarjoajaksi ja työnantajaksi. Vuosien 2021–2022 aikana Metsäkuutio on tuplannut henkilöstömääränsä ja lähes kolminkertaistanut liikevaihtonsa. 
 
Kasvu jatkuu edelleen. Vuoden 2023 alussa toteutettiin ensimmäinen julkinen rekrykampanja, jotta Metsäkuutio pystyy vastaamaan kasvavaan kysyntään myös tulevaisuudessa. Rekry suljettiin ensimmäisen kuukauden jälkeen, kun hakemuksia oli tullut yli 200 kpl.  

Tutustu myös näihin

Neun brändiuudistuksen lanseeraus

kampanja täynnä hyvää tuulta ja koiranruokaa Uudistettuamme koirien tuoreruokaa tarjoavan Neun brändin suunnittelimme heille hyväntuulisen lanseerauskampanjan. Suunnittelimme Neulle materiaalit heidän omia

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!