Lifestyle- ja tuotekuvaukset

Miniatyyli

Miniatyyli on uusi vastuullinen lastenvaate- ja tuotemerkki. Toteutimme brändille kuvaukset, jotka poikkeavat valtavirrasta sentimentaalisuudellaan. Minien lisäksi kuvauksiin osallistui myös minihevonen.

Muutakin kuin naurua – lasten syvällisyys pääsi brändikuviin

“Päädyin valitsemaan Visual Fridayn kumppaniksi koska tutulle tekemänne kuvaukset sekä teidän verkkosivut ja henkilöt vakuutti minut. Ammattitaito, visuaalisuus ja ystävällisyys 10+++. Kuvausten ideointi ja kaikki valmistelut sujuivat todella hyvässä hengessä ja ajallaan. Itselläni oli ideoita ja sain teiltä niille tukea ja annoitte uusia idiksiä. Tuntui, että kuvauksiin panostus tehtiin sata lasissa. Kuvauspäivä oli mahtava kaikkinensa. Studiotila toimi hienosti ja tilaa oli hyvin myös eläinystäville ja lapsimalleille. Olen käyttänyt kuvia sekä diginä että printtinä. mm. verkkokaupassa, esitteissä, julisteissa, somessa ja yhteistyötahoille erilaisissa tilanteissa. Kuvista on tullut palautetta eri tahoilta. Hyvää sellaista. Olen ollut tyytyväinen ja kuvilla on minulle pitkä käyttöikä, koska mallistoni ei vaihdu sesongeittain. Suosittelen ja olen jo usealle suositellut teitä.”

Miniatyyli toimii Jyväskylästä käsin ja valmistaa lastenvaatteet kestävästi Suomessa. Vaatteet on suunniteltu skandinaavisen minimalistisiksi lasten liikettä ja leikkejä ajatellen.

Koska vaatteet ovat tyyliltään harkittuja ja minimalistisia, kuvaukset suunniteltiin sen mukaan. Valokuvissa on rauhallinen tunnelma ja niiden sentimentaalisuus syntyy taiteellisista asetteluista.

Valokuvauksissa syleiltiin lasten moniulotteisuutta. Sen sijaan, että lapset olisi kuvattu ainoastaan nauravina ja leikkisinä, Miniatyylin kuvissa lapset myös haaveilevat, tutkivat ja katsovat kamerasta poispäin.

Tutustu myös näihin

Metsäkuutio

Metsäalan priimaa “Metsäkuution porukka tekee töitä positiivisella asenteella ja kovalla tekemisen meiningillä. Mukavat ja raspit ukot ovat tottuneet suorittamaan tehtäviä

Metsäkuutio

SUOMEN KOVIMPIA KASVUYRITYKSIÄ Loimme Metsäkuutiolle maskuliinisen ja huumorintajuisen brändi-identiteetin, mikä henkilöityy sen priimaan tiimiin ja toimitusjohtaja Antti Toljanderiin. Brändi jalkautettiin

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!