Moose Industries

Moose Industries on omistajakumppanina rakentamassa menestystarinoita. Yritys  tarjoaa palveluita suomalaisille ja kansainvälisille kasvuhakuisille pk-yrityksille, joilla on skaalautuva toimintamalli. Moose Industries on toiminut vuodesta 2008 lähtien yritysten aktiivisena omistaja- ja kehityskumppanina sekä liiketoiminnan sparraajana.

Visual Friday sai sukeltaa Moose Industriesin maailmaan ja olla mukana brändin kehittämistyössä. Suunnittelimme yrityksen persoonaan ja strategiaan sopivan, raikkaan brändin. Tunnistat sen sarvista, mistäs muustakaan.

“Moose Industries löytyy kaiken keskiöstä, ja kohdeyritykset sijaitsevat sarvien päissä. Tuomme mukanamme oman asiantuntijuuden, kokemuksen ja näkemyksen kaikkiin näihin ympärillä oleviin yrityksiin. Yhdessä rakennamme kasvua ja kestävää tulevaisuutta. “

Brändin suunnitteluun kuuluivat bränditarina, viestinnän tyyli sekä brändi-ilme, johon suunnittelimme uuden logon ja visuaalisen maailman. Brändin mukaiset kuvaukset hoidettiin Visual Fridayn studiolla. Lopuksi jalkautimme brändin tekemillemme uusille verkkosivuille, joissa viestintä, visuaalinen ilme ja valokuvat heräsivät lopullisesti henkiin.

”Brändiuudistuksen myötä ilmeestämme tuli persoonallinen ja erottuva” – Sini Räisänen, Operatiivinen johtaja / Partner, Moose Industries Oy

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!