Lifestylekuvaukset

Nekokau

Nekokau on jyväskyläläinen korvakorujen ja sisustusesineiden valmistaja. Tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan Suomessa. Yrityksen takana on taiteilija Antti Tahvanainen, joka sattuu olemaan myös visual fridaylaisten entinen työkaveri.

Rauhassa ihana minä

"Yhdessä suunniteltiin kuvien tyyliä, sanomaa ja kuvauksien rekvisiittaa. Visual Friday sai nopeasti kopin ajatuksistani ja kuvien tavoitellusta fiiliksestä. Lopulliset kuvat puhuvat puolestaan. Mallihaku oli kaikille avoinna ja saimme mahtavia ihmisiä mukaan. Mallit suoriutuivat kerrassaan mainoisti ammattimaisen ohjauksen avulla. Tilava ja muotoutuva studiotila, jossa mahdollisuus toteuttaa isommatkin kuvaukset."

Otimme Nekokaulle lifestylekuvat omalla studiollamme. Kuvauksien tehtävänä oli tuoda esiin Nekokaun uutta korvakorumallistoa. Kuvausten suunnittelu ja järjestelyt tehtiin yhteistyössä. Antilla oli kirkas visio kuvausten tyylistä ja hän hoiti itse mallihaun. Visiona oli tummanpuhuvat kuvat, jotka eivät synkistelisi, vaan ilmentäisivät vapautta ja rauhaa olla sellainen kuin on. Visual Friday vastasi mallien ohjaamisesta, kuvaamisesta ja editoinnista.

Tummansävyiseen set upiin yhdistettiin ihminen ja luonto. Katseissa on kaunista kohtalokkuutta ja rauhaa. Leditaulun kanssa kapinoitiin ja iloittiin luvasta olla ihanasti oma itsensä. Lopputuloksesta tuli juuri niin vaikuttava kuin unelmoitiin.

Tutustu myös näihin

Äkilähtö

Miksi ottaa äkkilähtö Kanarialle, kun voi ottaa äkilähdön lähelle? Äkilähtö-kampanja on visuaaliselta ilmeeltään raikas ja brändin mukainen. Yhteistyö Visual Fridayn

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!