Brändi-ilme, brändiviestintä, verkkosivut, verkkokauppa

Toivolan vanha piha

Kun yritystä kehitetään merkittävästi, myös brändin kehittämiselle nousee tarve. Toivolan vanhan pihan kohdalla tämä tarkoitti laajaa brändin kehittämistyötä, sillä yritys oli kehittynyt kauas aiemmasta ja tämä uutta henkivä, laaja palvelukokonaisuus täytyi saada selkeästi ja yhtenäisesti näkyviin. Saimme kunnian uudistaa Toivolan vanhan pihan brändiä ja luoda uudet verkkosivut, jonne brändi jalkautettiin. Projektin edetessä yhteistyötä päätettiin jatkaa myös verkkokaupan rakentamiseen.

Jyväskylän kaunein pihapiiri

Toivolan vanha piha on ilahduttava ja yhteisöllinen kohtaamispaikka aivan Jyväskylän keskustassa. Ympäröivät 1800-luvun idylliset puutalot kätkevät kauniin pihapiirin omaksi maailmakseen. Toivola tarjoaa palveluita kaikille kaupunkikulttuurista, hyvästä ruoasta ja juomasta, taiteesta, historiasta, käsityöläisyydestä ja designista nauttiville. Jokainen palvelu tarjoaa erilaisia aistikokemuksia, ja siitä johtuen Toivola koetaan harvemmin kahta kertaa samanlaisena. 

“Toivolan vanha piha vastaa aistien uteliaisuuteen, yhteisöllisyyden kaipuuseen ja tietynlaiseen ´keidas keskellä kaupunkia´ romantiikkaan.” 

Luova brändin kehittäminen

Brändin kehittäminen aloitettiin työpajoilla, joiden kautta Toivolan vanha piha päästi meidät sisään yrityksen ytimeen ja persoonaan. Brändin identiteetin määrittelystä suunnittelu siirtyi viestintään ja ilmeeseen, joilla persoona herätettiin henkiin. Jokainen elementti nostettiin vahvasti Toivolan vanhan pihan ytimestä kohderyhmää ensisijaisesti ajatellen. Loimme Toivolalle myös kokonaan uuden, graafisen kuvituksen kuvastamaan pihapiirin yhteisöllisyyttä ja ainutlaatuista tunnelmaa.

Brändin tehokas jalkauttaminen

Suuri brändikokonaisuus jalkautettiin tehokkaasti uusille verkkosivuille, joissa nivottiin yhteen Toivolan vanhan pihan monipuolinen ja ihastuttava palvelukokonaisuus sekä rakennettiin toimiva pohja yleisötapahtumien markkinoinnille. Toivolan vanhan pihan verkkokauppa rakennettiin vastaamaan lippujen, lahjakorttien ja tuotteiden myyntitarpeita. 

 

Tutustu myös näihin

Riihivuori Resort brändi-ilme

Lumikiteitä ja rinteen huippuja ”Tiedättekö sen fiiliksen kun pitää lyödä pystyyn laskettelukeskus tyhjästä reilussa kahdessa viikossa? No ei tiedetty mekään

Neu

RAKKAUTTA SUSILLE KOIRAN VAATTEISSA Meillä oli ollut jo pitkään tarve uudistaa ja kirkastaa brändiämme. Yritystä oli ollut, mutta kukaan ei

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!