Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

VALOKUVAUSSTUDIOMME
VISUAL FRIDAY – CREATIVE STUDIO & LOUNGE

Visual Friday – Creative Studio & Lounge on tunnelmallisen rouheassa tehdasmiljöössä sijaitseva valokuvausstudio, jossa kuvaamme sekä upeassa luonnonvalossa että täysin hallittavissa studio-olosuhteissa. Tilaa on yhteensä 126 m², ja tilan korkeus on vaikuttavat 5 m!

 

Stailatut mainoskuvat

Studion tilat ovat ihanteelliset vaativimpienkin kaupallisten mainoskuvausten toteuttamiseen. Tilat mahdollistavat erilaisten miljöiden ja lavasteiden rakentamisen. Meillä on kattava yhteistyöverkosto kaikenlaiseen kuvausrekvisiittaan, joten mikään idea ei ole mahdotonta toteuttaa. Huonekaluja, vaatteita, asusteita, eläimiä, moottoripyörä tai auto. Vain mielikuvitus on rajana, ja sitä se meille ei ole. Meikki- ja kampaustiimi loihtii niin malleille kuin henkilöstölle kuvauksiin juuri sopivan lookin. Stailaajamme haalii kaiken tarvittavan kuviin ja suunnittelee kuvausmiljöön ja jokaisen yksityiskohdan piirun tarkasti.

6_studio_sunday_tila

Vanha tehdasmiljöö inspiroi

Studiomme sijaitsee samassa rakennuksessa kuin toimistomme, Vaajakosken kanavan inspiroivissa rantamaisemissa ”Jyväskylän Brooklynissä”. Kuvausten aikana käytettävissä on keittiö, WC, rento lounge-tila sekä tietenkin äänentoistolaitteet tekemään kuvauspäivästänne mahdollisimman mukavan ja ikimuistettavan. Pyrimme mm. musiikilla luomaan kuvauksiin inspiroivan, brändin tyylisen ja luovuutta ruokkivan tunnelman. Tämä auttaa niin malleja kuin kuvaajaa oikeanlaisen tunnelman saavuttamisessa ja se näkyy myös lopputuloksessa.

Kuvausten lomassa koostamme tietenkin markkinoinnissa mukavaa pöhinää herättävää ja aina mielenkiintoista making of- ja behind the scenes -materiaalia. Näin voitte jakaa kuvia ja videoita kuvauspäivästä asiakkaidenne ja sosiaalisen median seuraajienne iloksi ja mielenkiinnon herättäjäksi, jo ennen kuin pääsette esittelemään uusia, upeita kuvianne.

 

Pehmeää luonnonvaloa tai voimakasta salamaa

Studion kuvaustila sijoittuu suurten avarien ikkunoiden ääreen. Tämä spotti on täydellinen luonnonvalon hyödyntämiselle kuvauksissa. Tilassa on neljä korkeaa ruutuikkunaa, joista tulevaa luonnonvaloa voit suodattaa kauniisti läpinäkyvillä valkoisilla verhoilla, käytettävissäsi on kaksi eri vahvuutta.

Studiossa voit ikuistaa vaivattomasti esimerkiksi raikkaat ja herkät lapsikuvat, potretit, perheet, hääkuvat, tuotekuvat, lemmikit, muotikuvat, meikit ja kampaukset. Halutessasi pystyt myös pimentämään koko studion ja kuvaamaan salamavaloilla juuri sellaista valoa kuin visioit.

valokuvausstudio-jyvaskyla

Käytettävissäsi runsaasti varusteita ja rekvisiittaa

Studio on varusteltu kolmella laadukkaalla Godoxin studiosalamalla sekä mustalla, valkoisella ja harmaalla kiinteästi seinällä olevalla taustakartongilla. Näiden lisäksi löytyy useita värillisiä taustakartonkeja ja -kankaita. Videokuvaukseen löytyy kaksi led-paneelia softboxilla. Studiolla on myös kattava rekvisiittavarasto, josta löytyy kuvauksiin käytettäväksi erilaisia tuoleja, astioita, kankaita, vaatteita, vanha kehto, vanhoja matkalaukkuja, keinutuoli yms. Meikille ja pukeutumiselle on varattu omat rauhalliset tilansa. Studiosta löytyy lisäksi wc, keittiö, jääkaappi, astianpesukone sekä viihtyisät lounge-tilat. Studio on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Laajennamme ja täydennämme jatkuvasti studion varustelua. Kysy tarkempia tietoja tai tule tutustumaan paikan päälle!

Videokuvaajat huomio! Toimimme vanhassa teollisuuskiinteistössä, ja ympärillä olevissa tiloissa on monenlaista toimintaa. Tästä johtuen emme voi taata tilaan täyttä hiljaisuutta. Suurimmaksi osaksi tila on hiljainen, mutta aika ajoin viereisistä tiloista kantautuu ääntä, joka saattaa häiritä videon äänitystyötä.

Valokuvausstudio

Kuvauksiin