Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

YRITYKSEN KUVAPANKKI

MILTÄ TUNTUISI...

 • …jos sinulla olisi käytettävissä laadukas kokoelma juuri teidän yrityksenne näköisiä ja toiminnasta persoonallisella tavalla kertovia valokuvia?

 • …kun saat sen kuningasidean sosiaalisen median julkaisuun ja siihen löytyy heti sopiva kuva ja saat viestisi eetteriin minuuteissa?

 • …kun haluat koostaa veret seisauttavan myyntiesityksen potentiaaliselle asiakkaalle ja sinulla on aina laadukkaita kuvia mistä valita juuri ne oikeat?

Yritykset tarvitsevat tänä päivänä valokuvia enemmän kuin koskaan. Myynti ja markkinointi on siirtynyt digikanaviin ja huomion pysäyttämiseen on aikaa sekunnin murto-osia. Kuva on ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen asiakas huomaa ja arvioi onko tämä minua varten. Kuvan tulee olla sellainen, että se pysäyttää sormen tai hiiren ruudulle. Mainoksiin ja viesteihin, joissa on laadukas kuva, reagoidaan 94% todennäköisemmin.

Me suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän yrityksenne näköisiä ja kohderyhmäänne kiinnostavia valokuvakokonaisuuksia. Suunnittelussa huomioidaan aina kuvien käyttötarpeenne ja käyttämänne kanavat. Kuvat voivat olla abstrakteja kuvia, tiloja, luontoa, rakennuksia, tuotteita, yksityiskohtia, henkilöitä tms. Jokaiselle yritykselle suunnitellaan ja toteutetaan oma, brändin mukainen kuvamateriaali. 

Tuotoksena syntyy kattava kuvapankki yrityksenne markkinointi- ja viestintätarpeisiin, jolla varmasti hurmaatte asiakkaanne.

kuvapankki-paketti

1. KUVAUSSUUNNITELMA

 • Projekti aloitetaan tapaamisella, jossa käydään läpi yrityksenne brändi, tuotteet, palvelut, markkinointikanavat ja kuvien käyttökohteet

 • Määritellään ja ideoidaan sopivat ja tarvittavat kuvat verkkosivuille sekä muuhun markkinointikäyttöön

 • Listataan tarkemmat kuva-aiheet ja ideat

 • Suunnitellaan kuvausaikataulu, kuvauspaikka, mahdollinen tarvittava rekvisiitta, stailaus, kuvissa esiintyvät henkilöt jne. yhdessä asiakkaan kanssa

 • Kuvaussuuunnitelmasta tehdään dokumentti, jonka asiakas hyväksyy ennen varsinaisia kuvauksia

2. KUVAUS & editointi

 • Kuvaukset toteutetaan joko studiollamme tai muussa kuvaussuunnitelmassa määritellyssä lokaatiossa. Kuvaus on yleensä joko puolikas tai kokonainen päivä

 • Kuvausten jälkeen toimitamme linkin kuvagalleriaan, jossa pääset rauhassa tutustumaan koevedoksiin ja valitsemaan mieluisimmat kuvat

 • Kun olet tehnyt valinnat, käsittelemme ja viimeistelemme kuvat lopulliseen tyyliinsä

 • Kuvat toimitetaan aina sekä painolaatuisena, että digitaaliseen ympäristöön sopivalla resoluutiolla

 • Paketin kuvamäärä sovitaan ennakkoon.  Jos koevedoksista löytyy enemmän mieluisia kuvia, niitä on mahdollisuus lisätä pakettiin juuri niin paljon kuin haluat!
Kuvapankki_yritykselle

KUVAUS ON MEILLE INTOHIMO, JOTEN ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Pyydä tarjous kuvapankista yrityksellesi tai kysy lisää . Otamme yhteyttä 24 tunnin kuluessa!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KURKISTA KUVAPORTFOLIOOMME

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kuvauksia eri toimialoille ja kokemuksen myötä karttunut ammattitaito ja monipuolisuus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kurkista  millaista jälkeä olemme saaneet aikaan.

VALOKUVAT OVAT BRÄNDINNE IKKUNA JA SIELU

Valokuvilla kerrotte persoonallisesti juuri teidän yrityksen tarinaa ja luotte haluttua tunnelmaa sekä verkkosivuilla että muussa markkinoinnissa. Laadukas kuva pysäyttää ja kiinnostaa. Sillä saatte yhteyden asiakkaaseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun viestitään nopeatahtisessa digitaalisessa ympäristössä. Vaikutus täytyy tehdä nopeasti.

6_studio_sunday_tila

LUE BLOGIJUTTUJA VALOKUVAUKSESTA

Miksi tilata yrityskuvat ammattilaiselta?

Eikö voisi käyttää kuvapankkikuvia tai napata itse puhelimella omat yrityskuvat, ja säästää samalla kustannuksissa? Lyhyesti sanottuna – ei kannata. Valokuvat liittyvät vahvasti brändisi esillepanoon. Harva tarjoilisi hienossa ravintolassa gourmetruokaa pahvilautaselta. Ei siis kannata vesittää hyvää tuotetta nipistämällä viimeistelystä. Itse kuvaustapahtuma on vain pieni palanen kokonaisuutta. Suurin työ tehdään ennen ja jälkeen sen. Hienoimmat ja laadukkaimmat kuvat suunnitellaan ja toteutetaan huolella.

Lue lisää »