Me

Luovuus on meille elämäntapa. Keino päästä toteuttamaan ja ilmaisemaan itseä. Vapaa-aikana meidän tyypit piirtää, maalaa, ideoi, sisustaa, laulaa ja valokuvaa, twerkkaa ja askartelee.

Luovuus on meille elämäntapa

Meidän porukka tunnetaan hyvästä hengestä ja rennosta tunnelmasta. Yhdessä nauretaan niin hyville, kuin huonoille jutuille ja autetaan toisiamme tiukan paikan tullen. Meillä ketään ei jätetä yksin ja tiimin vahvuus on sen jäsenissä. Jokainen saa olla oma aito itsensä ja tuosta vapaudesta kumpuaa myös meidän omintakeinen tyyli tulkita asiakkaan ainutkertaisuutta. Me tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja se fiilis välittyy taatusti myös ulospäin. Ja meillä hulluimmat ideat palkitaan, toiseksi hulluimmat esitellään asiakkaalle.

Tässä ollaan me

Kun me tehdään töitä, mitään ei ole liikaa, mutta kaikkea on tarpeeksi.
Päivät Visual Fridaylla koostuu suunnittelusta – strategisesta, visuaalisesta, teknisestä ja sisällöllisestä.

Meidän luova porukka on rautainen yhdistelmä kokeneita alan konkareita sekä nuoria tähtiä. Asiakkaamme pääsevät hyötymään koko tiimin laaja-alaisesta osaamisesta – saumattomalla yhteistyöllä luodaan ne parhaat ideat. Meidät tunnetaankin laadukkaasta työnjäljestä ja idearikkaista erottuvista toteutuksista. Kiitosta laadukkaan työnjäljen lisäksi olemme saaneet myös siitä, että olemme aika lailla mukavia ja mutkattomia ihmisiä.

Mari Mansikkamäki

CEO | Creative Director

#asiakkuudet #strategiat
#valokuvaus

Hennariikka Alhovuori

Sales & Customer Success Manager

#myynti #asiakkuudet
#projektinjohto

Tommi Toikkanen

Designer

#brändi-ilmeet #graafinensuunnittelu #suunnittelu #UI #webdesign

Joonas Ojala

Web Developer & Designer

#verkkosivut #UI
#webdesign #verkkokaupat

Noora-Leea Hammar

Copywriter

#sisällöntuotanto #copywriting #viestintä
#some

Elisa Korhonen

Trainee / Brändi- ja pakkausmuotoilu

#graafinensuunnittelu #pakkaussuunnittelu #brändinkehittäminen

Ville Mansikkamäki

Partner | Hallituksen puheenjohtaja

Mikä on meille tärkeää?

Toisten kunnioittaminen
Te: Arvostamme jokaista asiakastamme yksilönä. Molemminpuolinen kunnioitus ja luottamus on avainasemassa pureutuessa jokaisen ainutlaatuiseen tarinaan.
Me: Työntekijöitä kohdellaan samalla lämmöllä ja ymmärryksellä kuin asiakkaita. Kunnioitamme ja arvostamme toistemme tekemää työtä sekä toisiamme persoonina.

Persoonallisuus ja luovuus
Te: Me luodaan tyylikkäitä ja persoonallisia toteutuksia, jotka erottaa asiakkaamme kilpailijoistaan saaden heidät loistamaan.
Me: Meidän toimistolla saa olla oma itsensä. Me uskotaan, että erilaiset persoonat tukevat ja vahvistavat toisiaan.

Luotettavuus ja vastuullisuus
Te: Ne parhaat ja rohkeimmat ideat syntyvät, kun jokainen tiimin jäsen pystyy luottamaan toisiinsa, ja heittäytymään mukaan koko potentiaalillaan.
Me: Me halutaan kannustaa ja edesauttaa omalla toiminnalla avointa ilmapiiriä, jossa kaikilla on hyvä ja turvallinen olla.

Rohkeus uudistua
Te: Meidän suunta on aina eteenpäin. Menneistä otetaan opit talteen, jotta voidaan jatkuvasti uudistua ja kehittyä.
Me: Meillä panostetaan jatkuvaan oppimiseen sekä koulutukseen. Työntekijöitä kannustetaan syventämään osaamistaan itselle kiinnostavista aihealueista.

Yhdessä viihtyminen
Te: Hyvinvointi ja hyvä tiimihenki heijastuvat työpaikalle, lopullisiin projekteihin sekä oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Ja se myös näkyy.
Me: Työssä viihtyminen ja jaksaminen, sekä näiden edistäminen, kuuluu vahvana osana meidän kulttuuriin. Meillä on oma, henkilöstön itsensä valitsema, virkistystiimi, ja jokainen kuukausi aloitetaan yhteisellä aamupalalla.

Meille töihin?

Visual Fridaylla pääset työskentelemään niin maukkaimpien startuppien kuin jo kypsempään ikään ehtineiden yritysten kanssa. Toimintamme keskiöstä löytyy luova visuaalinen tarinankerronta. Meitä motivoi erityisesti se, kun pääsemme auttamaan yrityksiä kertomaan omasta osaamisestaan juuri heidän asiakkaita houkuttelevalla tavalla.

Arvoissamme korostuu vahvasti työhyvinvointi. Meillä autetaan sekä kannustetaan työkavereita, ja arvostetaan jokaista juuri sellaisena ainutlaatuisena persoonana, kuin hän on. Meiltä löytyy myös Visual Friday – Studio & Lounge, oma valokuvausstudio ja luova tila, jota työntekijämme pääsevät halutessaan hyödyntämään myös omissa vapaa-ajan projekteissaan. Meidän rentoon porukkaan sopii mukavan napakka tekijä, joka pystyy hallitsemaan useita tehtäviä samanaikaisesti, ja jolla on sisäinen palo kehittyä ja oppia uutta.

Mitä me tarjoamme?

 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaisiin etätöihin
 • Laadukkaat työvälineet ja ajantasaiset ohjelmistot
 • Mahdollisuuden kehittää toimintaamme
 • Valokuvausstudion käyttöösi
 • Lämpimän ja kodikkaan työyhteisön
 • Kannustavat työkaverit
 • Kahvi- ja tee-hifistelyä
 • Mahdollisuuden työskennellä ”Jyväskylän Brooklynissä” boheemilla vanhalla tehdasalueella Vaajavirran rannalla

Mitä odotamme sinulta?

 • Brändi- ja visu-hifistelyn sietämistä (ehkä jopa siitä nauttimista)
 • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja motivaatiota oppia uutta
 • Kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä

Jätä meille avoin hakemus

Jos olet etsimämme tyyppi, lähetä hakemuksesi, työnäytteet, CV ja palkkatoive meidän osoitteeseen rekry@visualfriday.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös työharjoitteluhakemukset.