Perjantaisumpit

Piristäviä ajatuksia, joilla aloittaa viikonloppu. Perjantaisumppien tarkoituksena on syventää ymmärrystä vahvoista brändeistä ja tuoda selkeyttä, inspiraatiota ja empatiaa markkinointiin. 

AjankohtaistaIhmiset

Vinkit luovan alan työharjoitteluun

Long story short: avoin, utelias ja rohkea asenne opettaa enemmän kuin mikään koulu. Jihuu, perjantai, päivistä paras, on täällä! Perjantaisumpeilla debytoi Visual Fridayn tuore pakkaus- ja brändimuotoilija Elisa. Kahvi maistuukin tänään erityisen hyvältä, sillä kevään uurastus palkitaan ja minulla alkaa kesäloma. Huomenna lähden kuukaudeksi kiertelemään junalla ympäri Eurooppaa!   Ennen lomaa ja aivojen nollausta tuntuu […]

Ajankohtaista

Strategia ilman iloa on tragedia

Minä olen Mari Mansikkamäki, Visual Fridayn toimitusjohtaja ja luova johtaja. Kun vuosi sitten sain kunnian lähteä luotsaamaan Visual Fridayta, halusin ensitöikseni kirkastaa sekä itselleni, että tiimille sen mihin me olemme menossa ja millainen yritys me haluamme olla. Mihin maailma on menossa, mitkä ovat meidän vahvuudet, missä meidän tulee kehittyä ja mitä asiakkaat haluavat meidän tyyppiseltä toimijalta tässä maailman ajassa? 

AjankohtaistaBrändi

12 Brändiarkkityyppiä – Mitä ihmettä ne on ja miksi me käytetään niitä?

Viaton, hallitsija, viisas, narri…On kaikki brändiarkkityyppejä, jotka auttaa luomaan johdonmukaisempia brändejä. Me halutaan tututustua meidän asiakkaisiin perinpohjin, syventyä siihen, mikä pinnan alla kuplii, mitä silmät ei näe ja mikä meidän asiakkaan puolelta ollaan ehkä unohdettu viestiä omalle kohderyhmälle. Tämä näkymättömän tekeminen näkyväksi on yksi meidän suurimpia intohimoja ja me ollaan innoissamme siitä, millaisen työkalun brändiarkkityypin määrittäminen meille tarjoaa!

Brändiarkkityyppejä on yhteensä 12, ja me esitellään niistä jokainen täällä. Tuu kattoo!

AjankohtaistaBrändi

Elämysten aika 🍒 – eli miten Visual Fridayn brändi hahmottui eräänä kesäpäivänä

Tuona kesäkuun päivänä, tuohon fläppitauluun kirjoitettiin monenlaista niin aamupalan yhteydessä kuin lounaan jälkeenkin. Kirjoitettiin arvoja, määriteltiin brändiarkkityyppiä, kerrattiin meidän strategian mukaista täydennettyä palvelutarjontaa ja pohdittiin, mistä asioista me ollaan onnistuttu viestimään jo nyt hyvin, ja mitä vielä puuttui. Ne asiat, mitä me halutaan tuoda lisää tähän maailmaan, alkoivat hahmottua: Me halutaan tuoda maailmaan lisää perjantaifiilistä.

Mitä se tarkoittaa? Kerrotaan se täällä! 🧙

Valokuvaus

Valokuvausten järjestäminen, mitä se vaatii?

Usein valokuvausta saatetaan ajatella vaan kuvaushetkenä, mutta itse kuvauspäivä on vain pieni osa kokonaisuutta. Haluamme avata tässä kirjoituksessa prosessimme alusta siihen saakka kun saat brändillesi ihastuttavan, vaikuttavan ja viimeistellyn kokonaisuuden valmiita valokuvia.

Thank you for subscribing!

Loppujen lopuksi kaikessa on kyse yhteydestä. Pidetään siitä huolta yhdessä. Ota yhteyttä, niin me teemme samoin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös