Jyväsoptiikka

Kun massa ei ole ainoa vaihtoehto, liikkeestä voi lähteä rakastuneena

Jyväs-Optiikan huolellisesti valikoidussa kehysvalikoimassa on pienten kehysvalmistajien uniikkeja tuotteita, jotka on tehty taidokkaasti käsityönä. Jokaisessa kehyksessä on oma uniikki twistinsä – ihan kuin niiden kantajissa. 

Nämä upeat kehykset ja sydän hurmaavan optikkoliikkeen takana toimivat johtoajatuksena brändi-identiteetin suunnittelussa. Jyväs-Optiikan brändistä luotiin kaunis, värikäs ja selkeä kokonaisuus, josta välittyy rakkaus kulttuuriin, taiteeseen ja omannäköiseen elämään. 


Jyväs-Optiikka on intohimoisesti silmälaseihin suhtautuva yksityinen optikkoliike Jyväskylästä, jonka tavoitteena on saada jokainen tuntemaan olonsa upeaksi omana persoonallisena itsenään ja näkemään maailman kirkkaasti. Me saimme luoda Jyväs-Optiikalle brändi-identiteetin, joka teki heille saman.

Kävelet kadulle maalattua räsymattoa pitkin. Vastaan tulee monia matkalla – työpaikalle palaveriin, Libriin ryhmätyötä kirjoittamaan, museokortilla näyttelyä katsomaan, Harjun portaille ystävää tapaamaan, puuttuvaa ostamaan. Monia ihmisiä matkalla moniin paikkoihin, ja silti on todennäköistä, ettet tänäänkään löytänyt kasvoja, joita olisivat kehystäneet samat kehykset kuin sinun.

Sinne, missä harmaakin vavahduttaa.

Me Jyväs-Optiikalla haluamme elää elämää, joka tuntuu ja maistuu. Ei välttämättä aina vain hyvältä, mutta omalta ja väkevältä. Haluamme nähdä maailman, jossa massa ei ole ainoa vaihtoehto, ja haluamme sinunkin näkevän sen. Jokainen meistä on uniikki itsensä, omilla persoonallisilla twisteillään – ja me haluamme, että tuo vaikuttava sisin voi näkyä sellaisenaan myös ulospäin. Toiveemme on, että meillä voit löytää persoonaasi kuvastavat kehykset, laittaa ne kasvoillesi, katsoa maailmaa niiden läpi ja tuntea olosi omaksi itseksesi.