Persoonallinen lanseerauskampanja herättää huomiota

Marine Oy

Toisinaan on tarve isompaan kokonaisuudistukseen, kuten tässä tapauksessa uuden nimen ideointi, brändiuudistus, viestintä sekä uuden myymälän avajaisten markkinointi. Tehtävämme oli viestiä tästä kaikesta selkeästi ja houkuttelevasti. Loimme Marinelle lanseerauskampanjaa varten Marine Man -hahmon.

Huippu hetkiä

Marine on pitkäaikainen alan konkari, joka on toiminut jo vuoden 1990 alusta saakka. Tänä päivänä Marine on Suomen suurin sekä monipuolisin vene- ja konekauppa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kesään ja talveen, säilytys- ja huoltopalvelut sekä varusteet vapaa-ajanharrastuksiin ja kovan luokan ammattilaisille.

Tutustu myös näihin

Design Pylsy

Raikkaudella paraatipaikka vaatteille ja niitä kantaville naisille ”Ennen kuvauksia suunniteltiin yhdessä, millaisia lifestylekuvia halutaan ja mihin tarkoitukseen kuvia käytetään. Visual

Riihivuori Resort brändi-ilme

Lumikiteitä ja rinteen huippuja ”Tiedättekö sen fiiliksen kun pitää lyödä pystyyn laskettelukeskus tyhjästä reilussa kahdessa viikossa? No ei tiedetty mekään

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!