Neu

Lajinomaista ruokaa susille koiran vaatteissa porilaisesta maatilasta

Neu on koirien tuoreruokaa tarjoava yritys Porista, joka valmistaa tuotteensa käsityönä maatilansa tuotantotiloissa. Pääsimme heidän mukaansa viemään lajinomaista koiranruokaa kaikkien kupeille.

  • brändi-identiteetti
  • pakkaussuunnittelu
  • verkkosivut ja verkkokauppa (b2c ja b2b)
  • lanseerauskampanja

Koirat voivat hyvin, kun syötämme niille sellaista ruokaa, mitä ne söisivät itse. Siinä on samoja aineksia, mitä sudenkin ruokavalioon kuuluu. Toiset koirat ovat hyvin lähellä suden ruokavaliota ja toiset kauempana.

Kun salaisuuksia ei ole, ei tarvitse piiloutua

Neu käyttää ruokiinsa vain luonnollisia ja koiran terveyttä edistäviä raaka-aineita, joista suurin osa tulee kotimaasta. Jokaisen raaka-aineen alkuperä on ilmoitettu avoimesti heidän kotisivuillaan. 

Luonnollisuuden ja pehmeiden arvojen haluttiin näkyvän myös Neun uudessa ilmeessä ja pakkauksissa. Pehmeä saksanpaimenkoira symboloi Neun tarinan alkua. Suunnittelimme kaikille Neun pakasteruuille yhteisen yleisilmeen sekä omat värikoodit. Pakkauksia kiertää logosta tuttu koira, joka jahtaa tuotteiden ainesosia. 

Koiranruokaa kaikkien kupeille

Neun missiota vietiin eteenpäin uusilla sivuilla ja verkkokaupalla. Yrityksen erityistarpeet ja useat sidosryhmät otettiin huomioon sivuston toiminnallisuuksissa ja rakenteessa. Uudessa kokonaisuudessa sidosryhmien on vaivatonta tutustua Neuhun, käydä ostoksilla ja tehdä jälleenmyyjänä tilauksia.