Brändi-identiteetti, pakkaussuunnittelu, valokuvaus, verkkosivut, video

Putaan Pulla

Oululainen Putaan Pulla Oy on keskisuuri kolmannen sukupolven perheleipomo Haukiputaan Martinniemen kylästä. Saimme kunnian tutustua Putaan Pullan tarinaan, jonka ainesosista loimme värikkään ja hyväntuulisen brändin.

Pohjalta oivallettu tarina brändin sanomaksi

Putaan Pulla on se valovoimainen ja vitsikäs ystävä, joka istuu kodin keittiötasolle juttelemaan, naurattamaan tai lohduttamaan pitkän päivän jälkeen.

Putaan Pullan tarina haluttiin kertoa sellaisena kuin elämä on – huippuja ja pohjia väistämättä. Samalla Putaan Pullan persoonalliset ja herkulliset leivät haluttiin nostaa keskiöön. Brändin sanoma syntyi oululaisten omistajien asenteesta, jossa vaikeuksien edessä ei olla luovutettu, vaan jatkettu sitkeästi eteenpäin. Syntyi #pohojanoteeraus ja Limput-kuosi.

Me ihmiset vähättelemme usein itseämme – ja sitä samaa olemme tehneet leivälle. Mutta me sanomme, että sekä meistä että leivästä on paljon enempään kuin mitä usein ajattelemme.

Pohojanoteeraus on leivän arvonnousun vallankumous, jossa ihmisiä kutsutaan katsomaan leipää uudelta kantilta. Se ei ole vain hyvä aamu-, ilta- tai välipala, vaan myös loistava pohja ruoanlaittoon. Putaan Pullan leipäruokareseptit nostettiin viestinnän kärjeksi.

Uudistimme kaikki Putaan Pullan pakkaukset. Päädyimme siihen, että yksin voimakas ja erilainen värimaailma ei riitä, vaan Putaan Pulla tarvitsee oman muistettavan kuosin. Loimme heitä täydellisesti kuvastavan Limput-kuosin, jossa heidän laadukkaat leipänsä seikkailevat: Ohut Ruisohut, Aamupala Viipaleet, Nyhtöpalat, Kantti ja Jykerö.

Jos katsot kuosia oikein tarkkaan… On kuin leivinpaperiin olisi jäänyt jäljet herkullisista, vastavalmistetuista Putaan Pullan leivistä.

Tutustu myös näihin

Reteko

Vastuullinen romun kierrättäjä Reteko on vastuullinen metalliromun kierrättäjä, joka tarjoaa kierrätyspalveluita eri puolella Suomea. Yrityksen nykyaikaiset palvelut tekevät kierrättämisestä helppoa

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!