Rekka Group

Life on a highway

Sort of like a typical transport company

Ennen kuin Rekka Group perustettiin, kuljetusyhtiöitä oli jo olemassa. Niin kauan, kun ihmiskunnalla on ollut mitään kuljetettavaa on, noh, kuljetettu, ja sitä ovat tehneet ihmiset, jotka ovat saaneet siitä vastineeksi jotakin. Rekka Groupissa toteutuvat aika lailla samat perusperiaatteet. Tässä ei siis pitäisi olla mitään erityisen kiinnostavaa.

We are sort of like a typical transport company. Well yes, we area transport company, but a little bit different.

We are from Finland

Rekka Group tulee Suomesta. Maasta, jonka toiset mieltävät junttien pikkukyläksi, toiset jääkarhujen ja joulupukin kodiksi. Otamme mieluummin jälkimmäisen. Alastoman saunakulttuurinkin tiedetään tulevan täältä. Jos kuvittelet meidät Skandinaviaan kuuluvaksi, ajattelet meidän olevan moderneja ja hyvännäköisiä. Sitä me olemmekin.

We are sort of like a typical transport company and we are from Finland.

We carry a better tomorrow

Rakennamme parempaa tulevaisuutta ihmisille ja ympäristölle. Kutsumme mukaan ne, jotka ajavat mieluummin etupenkillä kuin istuvat takana. Meidän mielestä paremmassa huomisessa voidaan hyvin ja tehdään asioita paremmin kuin aiemmin. Siellä ollaan siis opittu jotakin. Parempi tulevaisuus on mielestämme hyvinvointia. Ajattelemme sitä rekan rattina: se on kiinni koneessa, mutta sitä ohjaa ihminen. Siksi rekka on meillä vain väline. Kaikki lähtee ihmisestä.

We are sort of like a typical transport company and we carry a better tomorrow.

Aiheesta muualla:

Rekka Group irrotti itsensä perinteisestä kuljetusalan muotista