Tervetuloa Metsään -kampanja

Kesällä 2022 saimme aloittaa yhteistyön Metsä Groupin kanssa ja suunnitella Tervetuloa Metsään -kampanjan, joka käynnistyi syksyllä 2022. Kampanjan tavoitteena oli saada satoja uusia metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajia Pohjois-Suomeen.

Kampanja, joka keräsi yli 700 hakemusta

ervetuloa Metsään -kampanjan tavoitteena oli saada satoja uusia metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajia metsäalalle ja töihin pohjoiseen Suomeen. Meidän tehtävämme oli löytää alasta kiinnostuneita ja jo valmiita kuljettajia hakemaan mukaan. Valituksi tulleet hakijat etenivät koulutukseen tai suoraan töihin Metsä Groupin sopimusyrityksiin Pohjois-Suomeen.

Suunnittelimme kampanjalle ilmeen, viestinnälliset kärjet, hakijoita selkeästi ohjaavan kampanjasivun ja markkinointistrategian. Vastasimme myös markkinoinnin toteutuksesta.

Tervetuloa Metsään -kampanjan käynnistyessä sivujen kautta saatiin satoja hakemuksia, joiden määrä ylitti asetetun tavoitteen jo ensimmäisten kuukausien aikana. Kampanja alkoi syyskuussa 2022 ja päättyi kesäkuussa 2023. Sinä aikana hakemuksia tuli yli 700 kpl.

Digimarkkinointi: Kubla
Videotuotanto: Agalma Films