Rekrytointi

Oletko se sinä? Tule mukaan Visual Fridayn perheeseen.

Luova sielu, tule meille työkaveriksi!

Meillä on katseet suunnattuna uuteen ja inspiroivaan visioon. Tulevaisuus näyttää yhtä valoisalta kuin miltä perjantai tuntuu!

Ja siksi haluamme tutustua uusiin luoviin tekijöihin. Etsimme tiimiimme nyt kahta uutta upeaa ihmistä, joista toinen on sen lisäksi kokenut visuaalinen suunnittelija, ja toinen digi- ja sisältömarkkinoinnin suunnittelija.

Tutustu työtehtäviin ja meihin – ja jos sisälläsi läikähtää, ota rohkeasti yhteyttä ja hae!

Avoimet työpaikat

Paikka täytetty😍
Digi- ja sisältömarkkinoinnin suunnittelija

Visuaalinen suunnittelija / AD

Mikä on meille tärkeää?

Toisten kunnioittaminen

Te: Arvostamme jokaista asiakastamme yksilönä. Molemminpuolinen kunnioitus ja luottamus on avainasemassa pureutuessa jokaisen ainutlaatuiseen tarinaan.

Me: Työntekijöitä kohdellaan samalla lämmöllä ja ymmärryksellä kuin asiakkaita. Kunnioitamme ja arvostamme toistemme tekemää työtä sekä toisiamme persoonina.

Persoonallisuus ja luovuus

Te: Me luodaan tyylikkäitä ja persoonallisia toteutuksia, jotka erottaa asiakkaamme kilpailijoistaan saaden heidät loistamaan.

Me: Meidän toimistolla saa olla oma itsensä. Me uskotaan, että erilaiset persoonat tukevat ja vahvistavat toisiaan.

Luotettavuus ja vastuullisuus

Te: Ne parhaat ja rohkeimmat ideat syntyvät, kun jokainen tiimin jäsen pystyy luottamaan toisiinsa, ja heittäytymään mukaan koko potentiaalillaan.

Me: Me halutaan kannustaa ja edesauttaa omalla toiminnalla avointa ilmapiiriä, jossa kaikilla on hyvä ja turvallinen olla.

Rohkeus uudistua

Te: Meidän suunta on aina eteenpäin. Menneistä otetaan opit talteen, jotta voidaan jatkuvasti uudistua ja kehittyä.

Me: Meillä panostetaan jatkuvaan oppimiseen sekä koulutukseen. Työntekijöitä kannustetaan syventämään osaamistaan itselle kiinnostavista aihealueista.

Yhdessä viihtyminen

Te: Hyvinvointi ja hyvä tiimihenki heijastuvat työpaikalle, lopullisiin projekteihin sekä oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Ja se myös näkyy.

Me: Työssä viihtyminen ja jaksaminen, sekä näiden edistäminen, kuuluu vahvana osana meidän kulttuuriin. Meillä on oma, henkilöstön itsensä valitsema, virkistystiimi, ja jokainen kuukausi aloitetaan yhteisellä aamupalalla.