Rekrytointi

Kun me tehdään töitä, mitään ei ole liikaa, mutta kaikkea on tarpeeksi. Päivät Visual Fridaylla koostuu suunnittelusta – strategisesta, visuaalisesta, teknisestä ja sisällöllisestä.

Meille töihin?

Visual Fridaylla pääset työskentelemään niin maukkaimpien startuppien kuin jo kypsempään ikään ehtineiden yritysten kanssa. Toimintamme keskiöstä löytyy luova visuaalinen tarinankerronta. Meitä motivoi erityisesti se, kun pääsemme auttamaan yrityksiä kertomaan omasta osaamisestaan juuri heidän asiakkaita houkuttelevalla tavalla.

Arvoissamme korostuu vahvasti työhyvinvointi. Meillä autetaan sekä kannustetaan työkavereita, ja arvostetaan jokaista juuri sellaisena ainutlaatuisena persoonana, kuin hän on. Meiltä löytyy myös Visual Friday – Studio & Lounge, oma valokuvausstudio ja luova tila, jota työntekijämme pääsevät halutessaan hyödyntämään myös omissa vapaa-ajan projekteissaan. Meidän rentoon porukkaan sopii mukavan napakka tekijä, joka pystyy hallitsemaan useita tehtäviä samanaikaisesti, ja jolla on sisäinen palo kehittyä ja oppia uutta.

Sisällöntuottaja / Copy

Oletko sinä meidän seuraava vahvistus?
Etsimme nyt Visual Fridayn perheeseen kokenutta sisällöntuottajaa / copywriteria.

Sinulle brändiviestintä on tuttua ja lähellä sydäntä. Olet idearikas kirjoittaja, joka tuntee eri kanavien tarpeet ja osaa sanoittaa asiakkaan tarinan ainutlaatuisella tavalla. Olet ehkä myös tutustunut hakukoneoptimoinnin saloihin ja ymmärrät, millainen sisältö toimii parhaiten digitaalisessa markkinoinnissa.
Meillä pääset luomaan uniikkeja, kohderyhmiä aidosti puhuttelevia brändejä!

Visual Fridayn perhe on täydellinen yhdistelmä kokeneita tekijöitä sekä nousevia tähtiä. Asiakkaamme pääsevät hyötymään koko tiimin laaja-alaisesta osaamisesta. Meidät tunnetaankin laadukkaasta työnjäljestä ja idearikkaista erottuvista toteutuksista. Kiitosta laadukkaan työnjäljen lisäksi olemme saaneet myös siitä, että olemme aika lailla mukavia ja mutkattomia ihmisiä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi, niin jutellaan lisää!
mari@visualfriday.fi

TULE MEILLE MALLIKSI!

Haluatko liittyä mukaan VF -malliperheeseen?

Innostutko esiintymisestä? Tykkäätkö heittäytyä erilaisiin rooleihin ja haluat seikkailla mainoskuvissa?

Jos vastasit kyllä, tule meidän mallipankkiin!

Meillä sinun ei tarvitse olla ammattimalli, sillä asiakkaamme tarvitsevat oikeita ja aitoja persoonia, jotka viihtyvät kameran edessä. Etsinnässä ovat eri-ikäiset ja -kokoiset ihmiset aina vauvasta vaariin – perheitä unohtamatta. Tärkein ominaisuutesi on ennakkoluuloton sekä iloinen asenne ja tämän lisäksi arvostamme rohkeuttasi heittäytyä kuvaustilanteeseen.

Hyödynnämme malllipankkia aina etsiessämme asiakkaan tarvetta vastaavan ja siihen parhaiten sopivan mallin. Kuvausten kesto voi olla muutamasta tunnista aina kokopäiväisiin projekteihin. Mallipalkkiot vaihtelevat kuvauksittain ja yleisimpinä korvausmuotoina on palkkio tai tuotepalkkio.

Mallipankkiimme liittyminen ei sido sinua mihinkään ja tarkistamme aina kuvausten sopivuuden niin aikatauluihisi, kuin aatteisiisi. Kun sinulle sopiva kuvaus on tarjolla, otamme sinuun yhteyttä. Alaikäiseltä hakijalta tarvitsemme huoltajan suostumuksen ja yhteystiedot.

Mikäli haluat mukaan, ilmoittaudu osoitteeseen: hello@visualfriday.fi

Liitäthän mukaan myös kasvo- sekä kokovartalokuvan itsestäsi.

Mitä me tarjoamme?

 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaisiin etätöihin
 • Laadukkaat työvälineet ja ajantasaiset ohjelmistot
 • Mahdollisuuden kehittää toimintaamme
 • Valokuvausstudion käyttöösi
 • Lämpimän ja kodikkaan työyhteisön
 • Kannustavat työkaverit
 • Kahvi- ja tee-hifistelyä
 • Mahdollisuuden työskennellä ”Jyväskylän Brooklynissä” boheemilla vanhalla tehdasalueella Vaajavirran rannalla

Mitä odotamme sinulta?

 • Brändi- ja visu-hifistelyn sietämistä (ehkä jopa siitä nauttimista)
 • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja motivaatiota oppia uutta
 • Kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä

Jätä meille avoin hakemus

Jos olet etsimämme tyyppi, lähetä hakemuksesi, työnäytteet, CV ja palkkatoive Marille osoitteeseen mari@visualfriday.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös työharjoitteluhakemukset.

Mikä on meille tärkeää?

Toisten kunnioittaminen
Te: Arvostamme jokaista asiakastamme yksilönä. Molemminpuolinen kunnioitus ja luottamus on avainasemassa pureutuessa jokaisen ainutlaatuiseen tarinaan.
Me: Työntekijöitä kohdellaan samalla lämmöllä ja ymmärryksellä kuin asiakkaita. Kunnioitamme ja arvostamme toistemme tekemää työtä sekä toisiamme persoonina.

Persoonallisuus ja luovuus
Te: Me luodaan tyylikkäitä ja persoonallisia toteutuksia, jotka erottaa asiakkaamme kilpailijoistaan saaden heidät loistamaan.
Me: Meidän toimistolla saa olla oma itsensä. Me uskotaan, että erilaiset persoonat tukevat ja vahvistavat toisiaan.

Luotettavuus ja vastuullisuus
Te: Ne parhaat ja rohkeimmat ideat syntyvät, kun jokainen tiimin jäsen pystyy luottamaan toisiinsa, ja heittäytymään mukaan koko potentiaalillaan.
Me: Me halutaan kannustaa ja edesauttaa omalla toiminnalla avointa ilmapiiriä, jossa kaikilla on hyvä ja turvallinen olla.

Rohkeus uudistua
Te: Meidän suunta on aina eteenpäin. Menneistä otetaan opit talteen, jotta voidaan jatkuvasti uudistua ja kehittyä.
Me: Meillä panostetaan jatkuvaan oppimiseen sekä koulutukseen. Työntekijöitä kannustetaan syventämään osaamistaan itselle kiinnostavista aihealueista.

Yhdessä viihtyminen
Te: Hyvinvointi ja hyvä tiimihenki heijastuvat työpaikalle, lopullisiin projekteihin sekä oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Ja se myös näkyy.
Me: Työssä viihtyminen ja jaksaminen, sekä näiden edistäminen, kuuluu vahvana osana meidän kulttuuriin. Meillä on oma, henkilöstön itsensä valitsema, virkistystiimi, ja jokainen kuukausi aloitetaan yhteisellä aamupalalla.