fbpx
';
Preloader logo

PALVELUT

Etsitkö luovaa mainostoimistoa?

TAISIT JUURI LÖYTÄÄ KUMPPANISI

Me ei käytetä aikaasi turhaan teoriaan. Pienyrittäjän on tärkeää saada heti konkreettisia työkaluja ja näkyvää jälkeä, jotta voit alkaa liehittelemään asiakkaitasi. Teemme vain sitä mikä on tarpeellista. Ensin tutustutaan hyvin, poimitaan tärkeimmät asiat, jotka erottaa teidät muista ja lähdetään tekemään. Me uskotaan ja tiedetään, että toimivalla designilla avataan ovia.

Me kokataan visuaalisia gourmet-aterioita, jotka viimeistellään tietokoneella. Usein aluksi otetaan kynä käteen, suunnitellaan ja luonnostellaan. Iso osa työstä on myös ihan ajattelua. Raaka-aineina käytetään kuvia, sanoja, muotoja, fontteja ja värejä. Meillä on hyvät makuaistit ja ammattilaisina tiedetään, mitkä raaka-aineet sopivat yhteen ja mitkä ei.

LUOVAT KOKIT SUOSITTELEE:

Sweet brand

BRÄNDIN KEHITYS

Suunnittelu lähtee ihmisistä. Haluamme oppia tuntemaan sinut ja isoimmat unelmasi sekä ymmärtää asiakkaasi tapa nähdä maailmaa. Meitä kiinnostaa vastaus kysymykseen: ”Jos yrityksesi olisi auto, mikä auto se olisi, ja millaista musiikkia sen radiosta soi?” Tenttaamme sinua hetken kahvikupposen äärellä, jotta pääsemme käsiksi vahvuuksiisi ja siihen omaleimaiseen ytimeen, joka erottaa sinut muista. Haluamme kuulla tarinoita. Kaikesta tästä syntyy inspiraatio ja ideat juuri sinun näköisen ja kuuloisen brändiviestin suunnitteluun. Ihmiseltä ihmiselle.

Visuaalinen ilme on kattava kokonaisuus, joka käsittää muun muassa värimaailman, uudet logot, omat fontit ja muut graafiset elementit sekä kuvamaailman tyylin. Annamme myös ideoita miten ja missä ilmeen olisi hyvä näkyä yrityksenne toiminnassa. Brändin visuaalinen ilme kulkee käsi kädessä viestinnän tyylin kanssa. Kiteytämme brändisi ytimen sekä tone of voicen. Lisäksi luomme aidosti puhuttelevan bränditarinan ja esitämme sloganehdotuksia. Tästä syntyy ohjenuora ja punainen lanka, jonka mukaan viestintää on jatkossa helppo tehdä ja toteuttaa yhdenmukaisesti.

Luotu kokonaisuus viestii omaleimasella tavalla yrityksesi ja sen palvelujen vahvuuksia, herättää huomiota, vahvistaa brändiä sekä brändimielikuvaa ja tukee liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä paketti on kaiken pohja ja hyödyllinen työkalu vuosiksi eteenpäin.

Yammy photos

VALOKUVAUS

Jos jotain valitset tehdä yrityksesi markkinoinnille, niin panosta omiin kuviin. Tai no, heti huolella suunnitellun brändi-ilmeen jälkeen. Valokuvat ovat brändin ikkuna ja sielu.

Kun pääsemme suunnittelemaan brändisi visuaalisen ilmeen, pääsemme heti kiinni myös kuvien tyyliin ja tunnelmaan. Kun samat kokit keittää alku- ja pääruoan, kokonaisuudesta syntyy yhtenäinen ja tyylikäs. Visuaalinen makumatka. Tiedämme millaiset kuvat täydentää kokonaisuuden, jotta ne olisivat mahdollisimman luonnollinen brändisi jatke.

Brändikuvat voivat olla mielenkiintoisia henkilökuvia, tiimikuvia, kuvia tuotteista, tiloista, palvelusta, tapahtumista tai ihan tavallisesta arjesta. Suunnittelemme myös henkilöstökuvat brändiinne sopiviksi. Ne voivat olla klassisia tai hulluttelevia; tehdään yhdessä niistä juuri teidän näköiset. Meillä on neljä kokenutta ammattikuvaajaa, joilla on myös vahva markkinointiosaaminen.

Kuviin haetaan oikea tunnelma, paikka, ihmiset ja asiat. Kuvat stailataan, asetellaan ja otetaan huolella. Tyyli mätsätään sopimaan yhteen www-sivujen värien, grafiikan ja sisällön kanssa. Ja sitten otetaan kuppi hyvää kahvia ja hymyillään.

Tasty websites & webshops

NETTISIVUT JA VERKKOKAUPAT

Elämme digitaalisessa maailmassa ja mekin ollaan tanakasti digitaalista väkeä. Meidän missio on siivota verkkomaailma homeisista www-sivuista. Pidämme digitaalisen näkyvyytesi raikkaana, ajanmukaisena, visuaalisesti yhtenäisenä ja kaikilla laitteilla kauniisti toimivana. Rakennamme herkullisia www-sivustoja sekä verkkokauppoja, ja saamme sosiaalisen median kanavasi säihkymään.

Www-sivut ja verkkokaupat me rakennellaan WordPress-alustalle. Sen kanssa sekä me että sinä voit nukkua yösi rauhassa. Et jää koskaan yksin. Sivusi toimivat varmasti kaikilla laitteilla, sivustoa voidaan kehittää ja muokata helposti muuttuviin tarpeisiin. Myös Mr. Google tykkää WordPressistä. Siksi se on meidän valinta.

Spice up your print

PAINOMATERIAALIT & PAKKAUSSUUNNITTELU

Tunnustuksen paikka. Me ollaan sitä väkeä, jotka sivelee paperin pintoja ja hypistelee pakkausmateriaaleja silmät kiiluen. Mikään ei voita täydellisen paperipinnan tuntua. On upeaa nähdä miten yrityksen visuaalinen ilme herää eloon paperilla, pakkauksessa, kankaalla tai puulla. Painomateriaalien suunnittelu esitteistä lasinalusiin, etiketeistä tuotepakkauksiin ja tyynyliinoihin on meistä vaan niin hienoa. Ja usein esittelemme sellaisia ideoita, joita et ole osannut ajatellakaan. Sinun ei tarvitse, koska sinulla on meidät.

Me mietimme, minkälainen materiaali toimii tarkoitukseen parhaiten, ja pääset jopa etukäteen hypistelemään, miltä se esitteen paperi tuntuu ja näyttää.  Meiltä saat kaikki valmiit painomateriaalit, huolellisesti suunniteltuna ja vaivattomasti suoraan ovellesi kannettuna.

OLEMME LUONEET MYÖS VALMIITA MENUKOKONAISUUKSIA

Teemme paljon kaikkea muutakin.

VALITSE VAPAASTI FRIDAY BUFFETISTA

VISUAALINEN BRÄNDI-ILME

SISÄLLÖNTUOTANTO

LOGOSUUNNITTELU

VALOKUVAUS

NETTISIVUT

VERKKOKAUPPA

UUTISKIRJEET

SOSIAALINEN MEDIA

KAMPANJAT

POWERPOINT- /KEYNOTE-ESITYKSET

KÄYNTIKORTIT

FLYERIT

ESITTEET

JULISTEET

FOLDER-KANSIOT

KIRJEKUORET

LAHJAKORTIT

POSTIKORTIT

MUISTIKIRJAT

KALENTERIT

IKKUNATEIPPAUKSET

AUTOTEIPPAUKSET

MESSUMATERIAALIT

KYLTIT

BANNERIT

ROLL UPIT

TEKSTIILIT

KASSIT

PAKKAUSSUUNNITTELU

ETIKETIT

TARRAT

MENUT

PÖYTÄSTANDIT

MYYMÄLÄSOMISTEET