Valokuvaus

Informaatiota tulvii kaikkialta ja kilpailu huomiosta on kovaa. On tärkeää tehdä vaikutus nopeasti ja jäädä mieleen. Laadukkaiden kuvien avulla saatte ainutlaatuisen yhteyden asiakkaaseen.

Valokuvat ovat brändin ikkuna ja sielu

Valokuvilla kerrotte persoonallisesti juuri teidän yrityksen tarinaa ja luotte haluttua tunnelmaa sekä verkkosivuilla että muussa markkinoinnissa. Laadukas kuva pysäyttää ja kiinnostaa. Sillä saatte yhteyden asiakkaaseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun viestitään nopeatahtisessa digitaalisessa ympäristössä. Vaikutus täytyy tehdä nopeasti.

Meillä on kova tiimi kokeneita ammattikuvaajia, joilla on taustallaan myös vahva markkinointiosaaminen. He tietävät kuinka suunnitella ja vangita ne häikäisevimmät kuvat, jotka kiinnittävät katseen. Samalla he osaavat ottaa kuvausvaiheessa huomioon myös kanavat ja materiaalit, joissa kuvia tullaan käyttämään. 

Autamme suunnittelemaan ja luomaan vangitsevat kuvakonseptit, jotka kuvastavat brändiänne juuri oikealla tavalla. 

Visua_Friday_Mainoskuvaus2

Harkitut kuvat kestävät aikaa

Kuvaustilanne on monelle uusi ja jopa vähän jännittävä, mutta meidän kameroiden edessä voit rentoutua! Tärkeä osa kuvausta on luoda lämminhenkinen ja avoin ilmapiiri, jossa myös uudet mallit pystyvät rentoutumaan. Me ollaan hyviä kuuntelijoita. Ensin käydään aina yhdessä läpi teidän toiveet ja visiot. Tämän jälkeen otetaan mukaan meidän kokemuksen tuoma kulma. Näin syntyvät juuri teidän näköiset valokuvat, jotka myös kestävät aikaa.

Miksi valita omat kuvat?

KURKISTA KUVAPORTFOLIOOMME

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kuvauksia eri toimialoille ja kokemuksen myötä karttunut ammattitaito ja monipuolisuus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kurkista  millaista jälkeä olemme saaneet aikaan.

Konseptoitu mainoskuvaus

Konseptoitua mainoskuvausta tarvitaan monesti esim. uuden tuotteen lanseeraukseen ja markkinointiin, kampanjaan tai muuhun tarkoitukseen, jossa kuviin kaivataan erottuvaa, luovaa ideaa.

Visual Fridaylta löytyy 4 valokuvaajaa, stailaaja ja tuottaja, jotka suunnittelevat, organisoivat ja toteuttavat juuri yrityksenne brändin tai tuotteen tyyliin ja markkinointiin sopivat valokuvat.

 

LUE BLOGIJUTTUJA VALOKUVAUKSESTA

Valokuvausten järjestäminen, mitä se vaatii?

Usein valokuvausta saatetaan ajatella vaan kuvaushetkenä, mutta itse kuvauspäivä on vain pieni osa kokonaisuutta. Haluamme avata tässä kirjoituksessa prosessimme alusta siihen saakka kun saat brändillesi ihastuttavan, vaikuttavan ja viimeistellyn kokonaisuuden valmiita valokuvia.

3 syytä miksi valokuviin kannattaa panostaa digimarkkinoinnissa

Tiesitkö, että mainoksiin, jossa on laadukas kuva, reagoidaan 94% todennäköisemmin? Tässä blogijutussa avaamme tutkittuja syitä miksi valokuvat ovat tärkeitä myynnissä ja markkinoinnissa.

Tekijät tutuksi – Valokuvaajat

Visual Fridayn Tekijät tutuksi- blogisarjassa tutustumme meidän ihmisiin ja heidän ajatuksiinsa mm. omista unelmista, työnkuvasta ja inspiraation lähteistä.