Visual Friday

Luova mainostoimisto. Design we love, in digital we trust.

Valokuvaus ja videot

Informaatiota tulvii kaikkialta ja kilpailu huomiosta on kovaa. On tärkeää tehdä vaikutus nopeasti ja jäädä mieleen. Me suositellaan ottamaan avuksi laadukkaat valokuvat ja videot. Niiden avulla saatte ainutlaatuisen yhteyden asiakkaaseen.

Valokuvat ovat brändin ikkuna ja sielu

Valokuvilla kerrotte persoonallisesti juuri teidän yrityksen tarinaa ja luotte haluttua tunnelmaa sekä verkkosivuilla että muussa markkinoinnissa. Laadukas kuva pysäyttää ja kiinnostaa. Sillä saatte yhteyden asiakkaaseen. Tämä on erityisen tärkeää, kun viestitään nopeatahtisessa digitaalisessa ympäristössä. Vaikutus täytyy tehdä nopeasti.

Meillä on kova tiimi kokeneita ammattikuvaajia, joilla on taustallaan myös vahva markkinointiosaaminen. He tietävät kuinka suunnitella ja vangita ne häikäisevimmät kuvat, jotka kiinnittävät katseen. Samalla he osaavat ottaa kuvausvaiheessa huomioon myös kanavat ja materiaalit, joissa kuvia tullaan käyttämään. 

Autamme suunnittelemaan ja luomaan vangitsevat kuvakonseptit, jotka kuvastavat brändiänne juuri oikealla tavalla. 

Tuotsikka

Harkitut kuvat kestävät aikaa

Kuvaustilanne on monelle uusi ja jopa vähän pelottava, mutta meidän kameroiden edessä ei tarvitse jännittää. Tärkeä osa kuvausta on luoda lämminhenkinen ja avoin ilmapiiri, jossa myös uudet mallit pystyvät rentoutumaan. Me ollaan hyviä kuuntelijoita. Ensin käydään aina yhdessä läpi teidän toiveet ja visiot. Tämän jälkeen otetaan mukaan meidän kokemuksen tuoma kulma. Näin syntyvät juuri teidän näköiset valokuvat, jotka myös kestävät aikaa.

Miksi valita omat kuvat?

ValokuvausstudioMME

Visual Friday – CREATIVE Studio & Lounge

Visual Friday – Creative Studio & Lounge on tunnelmallisen rouheassa tehdasmiljöössä sijaitseva valokuvausstudio, jossa kuvaamme sekä upeassa luonnonvalossa että täysin hallittavissa studio-olosuhteissa. Tilaa on yhteensä 126 m², ja tilan korkeus on vaikuttavat 5 m!

STAILATUT MAINOSKUVAT

Studion tilat ovat ihanteelliset vaativimpienkin kaupallisten mainoskuvausten toteuttamiseen. Tilat mahdollistavat erilaisten miljöiden ja lavasteiden rakentamisen.  Meillä on kattava yhteistyöverkosto kaikenlaiseen kuvausrekvisiittaan, joten mikään idea ei ole mahdotonta toteuttaa. Huonekaluja, vaatteita, asusteita, eläimiä, moottoripyörä tai auto. Vain mielikuvitus on rajana, ja sitä se meille ei ole. Meikki- ja kampaustiimi loihtii niin malleille kuin henkilöstölle kuvauksiin juuri sopivan lookin. Stailaajamme haalii kaiken tarvittavan kuviin ja suunnittelee kuvausmiljöön ja jokaisen yksityiskohdan piirun tarkasti. 

IKIMUISTOISIA KUVAUSPÄIVIÄ
”jyväskylän brooklynissä”

Studiomme sijaitsee samassa rakennuksessa kuin toimistomme, Vaajakosken kanavan inspiroivissa rantamaisemissa ”Jyväskylän Brooklynissä”. Kuvausten aikana käytettävissä on keittiö, WC, rento lounge-tila sekä tietenkin äänentoistolaitteet tekemään kuvauspäivästänne mahdollisimman mukavan ja ikimuistettavan. Pyrimme mm. musiikilla luomaan kuvauksiin inspiroivan, brändin tyylisen ja luovuutta ruokkivan tunnelman. Tämä auttaa niin malleja kuin kuvaajaa oikeanlaisen tunnelman saavuttamisessa ja se näkyy myös lopputuloksessa.

Kuvausten lomassa koostamme tietenkin markkinoinnissa mukavaa pöhinää herättävää ja aina mielenkiintoista making of- ja behind the scenes -materiaalia. Näin voitte jakaa  kuvia ja videoita kuvauspäivästä asiakkaidenne ja sosiaalisen median seuraajienne iloksi ja mielenkiinnon herättäjäksi, jo ennen kuin pääsette esittelemään uusia, upeita kuvianne.

Kuvaus on meille intohimo, joten anna meidän auttaa!

Jätä yhteystietosi alle. Otamme yhteyttä 24 tunnin kuluessa!