Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivut ja verkkokauppa ovat yksi niistä asioista, joihin yrityksessänne kiinnitetään heti ensimmäisenä huomiota. Haluatte varmasti tehdä vaikutuksen välittömästi. Tyylikäs ulkonäkö, käyttäjäystävällisyys sekä laadukkaat sisällöt – näistä syntyy menestysresepti.

Verkkosivut – yrityksenne digitaalinen kotipesä

Verkkosivut ovat yksi niistä asioista, joihin asiakas kiinnittää yrityksessänne ensimmäisenä huomiota. Laadukkaasti tehdyt, loogiset ja hyvin toimivat sivut herättävät luottamusta ja kannustavat perehtymään valikoimaan syvemmin. Sen sijaan “vähän sinnepäin” toteutettu verkkosivusto, jolta on lähes mahdoton löytää etsimäänsä, karkottaa nopeasti potentiaalisen asiakkaan kilpailijan sivuille. Mutta onneksi näin ei tarvitse tapahtua.

WordPress – loistava valinta

Kun annatte ammattilaisen hoitaa suunnittelun ja toteutuksen, on tulos tyylikäs, persoonallinen ja asiakkaisiin vetoava. Rakennamme sivut WordPress-alustalle. Sen kanssa ette jää koskaan yksin, sillä tällä avoimen lähdekoodin järjestelmällä on miljoonia kehittäjiä ympäri maailmaa. Sivustoa on helppo laajentaa, käytettävissä on runsaasti erilaisia lisäosia ja sivustoon voidaan liittää jälkikäteen vaikka verkkokauppa. Myös Google tykkää WordPressistä. Ja se on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaat löytävät verkkosivuillenne. Siksi WordPress on meidän valinta.

Käyttäjäystävälliset ja tyylikkäät verkkosivut

Laadukkaita verkkosivuja ei tee vain hyvä ulkonäkö. Sivuston täytyy olla myös käyttäjäystävällinen. Suunnittelemme rakenteen aina loppuasiakas mielessä, ja ohjaamme käyttäjää kulkemaan sivustolla. Meidän tekemät verkkosivut ovat aina responsiiviset, eli toimivat ja näyttävät hyvältä myös mobiilissa. Lisäksi opetamme teille, kuinka pystytte jatkossa itse ylläpitämään sivuja, esimerkiksi päivittämään sisältöjä tai luomaan blogi-tekstejä.

Sisällöt luodaan aina asiakkaille

Sisältöjen tärkein kohderyhmä ei ole ikinä Google eikä teidän oma yritys vaan aina asiakas. Hyvä copywriter osaa herättää tarinat henkiin ja vaikuttaa. Sanojen kautta voidaan välittää faktoja ja informaatiota tai maalata kauniita mielenmaisemia ja voimakkaita tunteita. Tärkeintä on miettiä oma tavoite. Mitä tekstillä halutaan saavuttaa ja kenelle se on kohdennettu? Miksi asiakkaiden pitäisi kuunnella juuri teitä eikä kilpailijaa?

Hyvä sisältö tempaa mukaansa

Hyvin kirjoitettu sisältö on selkeää, kieliopillisesti oikein kirjoitettua ja tehty käytetty kanava huomioiden. Se tempaa mukaansa ja ylläpitää mielenkiinnon. Herättää luottamusta ja välittää oikein haluttua sanomaa. Toki myös hakukoneoptimoinnin näkökulma on tärkeä ottaa huomioon. Näin asiakkaat myös löytävät teidän yrityksen verkkosivuille.

Jokaisella yrityksellä on oma uniikki tarinansa

Ensin me perehdytään tarkasti yritykseenne. Meidän tehtävä on löytää se ainutlaatuinen tarina jokaisen yrityksen takaa. Tämän jälkeen syvennytään palveluihin ja tuotteisiin. Keskitytään vahvuuksiin ja puretaan oston esteet jo ennakoivasti. Myöskään kilpailijoita ei saa unohtaa. Heitä analysoimalla voidaan penkoa ne tekijät, jotka erottavat juuri teidän yrityksen edukseen, ja saadaan teidän sisällöt loistamaan.

BRÄNDI KUNTOON

Puuttuuko yritykseltänne vielä se timanttinen brändi, jonka päälle kaikki tämä rakentuu? Käy lukaisemassa, kuinka me voidaan auttaa!

BRÄNDIN MUKAISET VALOKUVAT

Meiltä hoituu myös verkkosivujen ilmettä tukevien valokuvien ja videoiden suunnittelu sekä toteutus.