#myynti #asiakkuudet
#projektinjohto

Hennariikka Alhovuori

Sales & Customer Success Manager

Aurinkoinen Hennariikka tuli Marin aisapariksi kehittämään meidän myynnin ja markkinoinnin strategiaa. Yhdessä tämä tehotiimi suunnittelee, kuinka nämä toiminnot pystytään tulevaisuudessa nivomaan mahdollisimman saumattomasti yhteen. Lisäksi Hennariikka on mukana vastaamassa projektinjohdosta sekä asiakassuhteista.

Hennariikka on työskennellyt myynnin parissa jo yli 10 vuoden ajan. Kokemusta on ehtinyt kertyä hallinnolliselta ja strategisen suunnittelun puolelta sekä markkinoinnin parista. Ennen Visual Fridayn riveihin liittymistä Hennariikka työskenteli Showellin myyntijohtajana. Hän on toiminut myös muun muassa Black Swan Fashionin Suomen myyntitiimin vetäjänä. Tuotteet ja palvelut ovat vaihtuneet matkan varrella, mutta ydintekeminen on pysynyt.

Parhaimmillaan myynti on Hennariikan mielestä auttamista. Hän pureutuu syvälle asiakkaiden haasteisiin ja kipupisteisiin, ja pyrkii aina löytämään sen parhaan ratkaisun. Tavoitteena jokaisessa myyntitilanteessa on aina se, että molemmat osapuolet hyötyvät lopputuloksesta. Hennariikan vahvuus on hyvä ihmistuntemus ja taito lukea tunteita.

Hennariikka asuu puolisonsa ja neljän lapsensa kanssa. Mikäli asioita pyörii paljon mielessä, nollaa Hennariikka ajatukset rakkaan harrastuksen cheerleadingin parissa. Tämä ihanan positiivinen ilopilleri pyrkii aina näkemään asioissa ja ihmisissä hyvät puolet.