#verkkosivut #UI
#webdesign #verkkokaupat

Joonas Ojala

Web Developer & Designer

Joonas on verkkopuolen rautainen ammattilainen, jolta ei luovuutta puutu. Hänen ydinosaamistaan on fronttipuolen koodaaminen. Persoonallisuustyypiltään Joonas on virtuoosi – kaikkien työvälineiden mestari. Kun seuraa Joonasta työn touhussa, ymmärtää hyvin miksi. Hänen työpäivänsä koostuvat muun muassa verkkopuolen päivityksistä sekä uusien verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän huippukoodarin osaaminen ei kuitenkaan rajoitu vain tekniseen toteutukseen. Joonas omaa äärimmäisen tarkan visuaalisen silmän. Hän ei vain arvioi, mikä toimii parhaiten. Joonas tietää lisäksi tasan tarkkaan, mikä myös näyttää hyvältä.

Ennen siirtymistään Visual Fridaylle Joonas toimi useamman vuoden freelancerina. Häntä kuitenkin viehätti Visual Fridayn pieni ja tiivis porukka, jossa on monipuolista asiantuntemusta. Visual Fridaylla onkin riittänyt mielenkiintoisia projekteja. Joonakselle on tärkeää ylläpitää jatkuvasti omaa osaamistaan. Verkkopuolella trendit vaihtuvat parin vuoden välein, ja Joonas haluaa pysyä aallonharjalla. Lisäksi hän on oppinut osaavilta kollegoilta paljon uutta brändien kehityksestä.

Kun esimerkiksi asiakkaan sivuille iskee tekninen ongelma, on Joonas huolehtimassa meidän tukipalvelusta. Mikä tahansa onkaan mielen päällä, Joonas kyllä korjaa sen. Lisäksi hän auttaa meidän porukkaa erinäisten teknisten haasteiden kanssa, ja kouluttaa käyttämään uusia ohjelmia.