Lifestyle- ja tuotekuvaukset

Design Pylsy

Jyväskyläläinen Design Pylsy on suunnittelee ja valmistaa kotimaisia vaatteita naisille. Valokuvauksissa päätimme korostaa selkeyttä, mikä ei peitä mitään.

Raikkaudella paraatipaikka vaatteille ja niitä kantaville naisille

”Ennen kuvauksia suunniteltiin yhdessä, millaisia lifestylekuvia halutaan ja mihin tarkoitukseen kuvia käytetään. Visual Fridaylta tuli hyviä vinkkejä sekä opastusta. Kuvaus itsessään oli rento ja ammattitaitoinen. Kuvista tuli selkeät ja tyylikkäät – juuri sitä mitä toivoin eli yritykseni näköiset. Kuvat laitettiin verkkokauppaan, käytän niitä paljon somemainoksissa ja teetin niistä upeat julisteet putiikkiini sekä messuosastolleni.”

Toteutimme Design Pylsylle raikkaat lifestylekuvaukset. Kuvauksiin osallistui upeita eri ikäisiä ja kokoisia naisia, jotka pukeutuivat brändin vaatteisiin. Mukaan otettiin pieniä elementtejä luonnosta.

Muuta ei tarvittu. Halusimme antaa kuviin tilaa, jotta lopputulos on selkeä ja puhdas.
Yksinkertaisen kauneus on siinä, ettei tärkeimpiä elementtejä peitetä millään.

Pylsyn kuvauksissa vaatteet ja niitä kantavat naiset nostettiin tärkeimmiksi katseen kiinnittäjiksi.

Kun valokuvasta riisutaan elementit minimiin, asettelun merkitys korostuu. Pehmeillä kulmilla ja sommitteluilla lopputuloksesta saatiin kaunis, tasapainoinen ja raikas.

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!