Tyylikäs kuvasto tuotemarkkinointiin

Valtra Oy Ab

Printti on edelleen oma vankka paikkansa yritysten markkinoinnissa. Olemme tehneet Valtran kanssa jo usean vuoden ajan yhteistyötä Valtra Collection -kuvastojen parissa. Tyylikäs ja selkeä kuvasto edustavilla tuotekuvilla antaa laadukkaan vaikutelman ja houkuttelee tutustumaan tarjontaan.

Your working machine

AGCO on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtra on yksi konsernin avainbrändeistä. Valtran traktorit tunnetaan luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja pohjoismaisista juuristaan. Yhtiön historia ulottuu vuoteen 1951 saakka. Valtra Collection on Valtran oheistuotesarja, joka käsittää muun muassa työ- ja vapaa-ajan vaatteet sekä asusteet, lasten lelut, pelit, lahjatavarat ja paljon muuta mukavaa koko perheelle.

Tutustu myös näihin

Miniatyyli

Muutakin kuin naurua – lasten syvällisyys pääsi brändikuviin “Päädyin valitsemaan Visual Fridayn kumppaniksi koska tutulle tekemänne kuvaukset sekä teidän verkkosivut

LKV Savolin

LKV Savolin välittää kiinteistöjä Jyvässeudulla LKV Savolin on lämmin ja moderni kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Heillä on jo yli neljän vuosikymmenen kokemus

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!