Brändistrategia, valokuvaus & verkkosivut

Lenio TOP

Tamperelainen ohjelmistoyritys Lenio Oy tavoittelee merkittävää kasvua sekä ohjelmistopalveluiden kärkisijoja Suomessa. Saimme kunnian osallistua tavoitteeseen luomalla brändistrategian, joka osaltaan konseptoi yrityksen Lenio TOP -toiminnanohjausjärjestelmän.

Kohti tuottavampaa liiketoimintaa ja seuraavaa huippua

Suunnittelimme Leniolle erottuvan ja alasta poikkeavan brändi-ilmeen trendikkäällä väripaletilla. Voimakkaasti ohjaavan viestinnän tueksi luotiin myös graafisia elementtejä. Yhdessä viestintä ja visuaalinen ilme luovat selkeän ja mieleenpainuvan kokonaisuuden.  

Samalla otimme Leniolle brändin mukaiset valokuvat ja rakensimme verkkosivut, jotka antavat hyvän kokonaiskäsityksen tuotteesta. Kun uusi brändi saatiin jalkautettua kaikille kosketuspinnoille, yhteistyötä päätettiin jatkaa markkinoinnin toimenpiteillä. 

Tutustu myös näihin

Metsä Group – Tervetuloa Metsään

Kampanja, joka keräsi yli 700 hakemusta Tervetuloa Metsään -kampanjan tavoitteena oli saada satoja uusia metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajia metsäalalle ja töihin

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!