Velvet Jyväskylä

Urban & soulful

Velvet Jyväskylä on urbaani olohuone ja parturi-kampaamo Jyväskylän sydämessä. 

Velvetillä kohtaat osaavat ja ystävälliset ihmiset, jotka palvelevat koko sielullaan. Käytössä ovat alan kärkituotteet, ja kaikessa mitä tehdään, mennään asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä.

Velvet on jo syntyessään saanut inspiraationsa Lontoon ja Berliinin kaduilta, missä elämä sykkii 24/7 ja taide sekä urbaani katukulttuuri synnyttävät hiustrendien uudet tuulet. Velvetille on aina ollut tärkeää pysyä ulkomailla syntyvien trendien ja tekniikoiden aallonharjalla.

Nämä Velvetin vahvuudet ja olemassa olevat toiminnan ydinasiat kaipasivat vain asioiden kiteyttämistä visuaaliseen ja viestinnälliseen muotoon. Me pääsimme luomaan Velvetille uuden brändin ja jalkauttamaan sen mm. kuvamaailmaan, verkkosivuille ja markkinointimateriaaleihin. Suunnittelimme myös uuden brändin lanseerauksen ja yhteistyötä jatketaan digimarkkinointiin vahvasti panostaen.

 

Tutustu myös näihin

LKV Savolin

LKV Savolin välittää kiinteistöjä Jyvässeudulla LKV Savolin on lämmin ja moderni kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Heillä on jo yli neljän vuosikymmenen kokemus

Äkilähtö

Miksi ottaa äkkilähtö Kanarialle, kun voi ottaa äkilähdön lähelle? Äkilähtö-kampanja on visuaaliselta ilmeeltään raikas ja brändin mukainen. Yhteistyö Visual Fridayn

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!