Makumaisemat tuotebrändiuudistus

K. Leivon Leipomon tuotebrändi, pakkausuudistus ja tuotelanseeraus

K. Leivon Leipomo valmistaa kahvipöydän ihastuttavimpia herkkuja Räyringin leipomossaan. Heidän tuotevalikoimassaan on pikkuleipiä, keksejä, kuohkeita korppuja ja rapean rouskuvia piparkakkuja.

Pitkään toiminut perheyritys tietää hyvin, minne ihmisen mieli eniten kaipaa – kotiin. Sen vuoksi se on 1936 vuodesta asti valmistanut konditoriossaan korkealaatuisia kahvileipiä, joiden maku on kuin kotona leivotulla.

Visual Friday sai olla mukana kehittämässä K. Leivon Leipomon tuotesarjaa suunnitelemalla uudet pakkaukset ja toteuttamalla lanseerauksen. Ideoimme tuotesarjalle nimen sekä suunnittelimme ja loimme sen visuaalisen ilmeen. Matkan varrella löysimme ihanan Leivon Lyylin, joka olikin toiminut K. Leivon Leipomon koemaistajana ihan pikkutytöstä saakka.

“Maailman muuttuessa Leivon Makumaisemat-tuotesarja muistuttaa vanhoista hyvistä hetkistä ja vie maistajansa kotiin.“

Vakuuttava Leivon Lyyli välitti lanseerauskampanjassa tehokkaasti viestiä eteenpäin jokaiselle, joka rakastaa hyväksi todettuja pikkuleipiä: Tutut ja herkulliset Leivon pikkuleivät ovat saaneet uudet pakkaukset. Tämä tuotelanseerauksen pääviesti viestittiin tehokkaasti sosiaalisen median kampanjassa, johon kuului myös osallistava kilpailu, Yhteishyvä-lehden mainoksessa ja suorakirjeessä.

Tutustu myös näihin

Metsäkuutio

Metsäalan priimaa “Metsäkuution porukka tekee töitä positiivisella asenteella ja kovalla tekemisen meiningillä. Mukavat ja raspit ukot ovat tottuneet suorittamaan tehtäviä

Reteko

Vastuullinen romun kierrättäjä Reteko on vastuullinen metalliromun kierrättäjä, joka tarjoaa kierrätyspalveluita eri puolella Suomea. Yrityksen nykyaikaiset palvelut tekevät kierrättämisestä helppoa

Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Visual Friday on lämminhenkinen ja ketterä mainostoimisto, jolle luovuus on elämäntapa. Rautainen tiimimme koostuu kokeneista konkareista sekä nuorista timanteista. Saammeko auttaa luomaan yrityksestänne upean?

Jätä meille viesti. Otamme yhteyttä pikimmiten!